wmn - hiventures

„Egyszer egy egyetemi óránkon egy új cégötlettel kellett előállni […], akkor mi papírra vetettük azt, amit mi most csinálunk” – idézi föl az ötlet születését Réka.

Szinte mesébe illő, hogy – természetesen elképesztő mennyiségű tanulással és munkával – társaival együtt mára megvalósították egyetemi álmukat. Most egy kiegyensúlyozott, a dolgát felelősen végző, a céljait pontosan látó, kompetens cégvezető mesélt nekünk, akiről szinte alig hihető, hogy huszonnégy évesen ezzel az attitűddel képes nap mint nap teljesíteni. A Let Me Inn Budapesten több mint kétszázötven, Prágában pedig harminc lakást széleskörűen kezelő cég, akár már a lakás vásárlásától a berendezés kitalálásáig mindennel fordulhatnak hozzájuk az ügyfelek. A vendégekkel való kommunikációt, a kulcsátadásokat, a takarítást, a karbantartást a nap huszonnégy órájában végzik a csapat tagjai, akik szintén nagyon fiatalok, tele energiával és vidámsággal.

„Gimnazistaként én olyan neveltetést kaptam, hogy függetlennek kell lenni, megállni a saját lábadon” – mondja Réka, aki ezzel a családi csomaggal és háttérrel, de egyedül vágott neki Budapestnek meg az egyetemi éveknek. Amit mára megteremtettek, az valóban csakis saját maguknak, a kitartásuknak és a tudásuknak köszönhető. További európai városokban is szeretnének terjeszkedni, de a központ továbbra is Budapesten lenne, és szeretnék megőrizni a csapatban lévő családias hangulatot is, hiszen anélkül biztos nem tudnák ezzel a profizmussal kezelni a céget.

Réka számára eleinte nagyon megterhelő volt ekkora felelősséget a vállára venni a húszas évei elején, de mára már beletanult sok olyan dologba, amivel gyakorlott cégvezetők is sokat küszködnek. Talán az a titok nyitja, hogy a cég és a rutin együtt tudott növekedni. Ez az igazán szép a startupok világában.

Juhász Réka és a Let Me Inn az Év Női Startuppere-díj egyik döntőse, ha meggyőzött, szavazz rá itt: