Érdekes barátságokról esett szó, hiszen színésznők között erős rivalizálás is lehet, főként olyan helyzetekben, amikor egy jóval fiatalabb „vetélytárs” érkezik a csapatba, sokszor felvillanhat a piros lámpa. De ez kicsit sem így történt Pelsőczy Réka és Borbély Alexandra esetében. Réka kifejezetten kíváncsi volt Szandrára, valamiféle mentorává is vált, az évek során pedig mély és őszinte barátság alakult ki köztük. Az őszinteség itt fontos kulcskifejezés, hiszen Réka meggyőződése szerint egy valódi barát nem azt mondja, amit hallani akar az ember, hanem a valót… legalábbis a legjobb tudása szerint valós dolgot.

A mindig nyílt és maximálisan önazonos Sena a leglazább „versenyzője” volt az estének, úgy ült a színpadon, mintha otthon lenne a kanapén, és boldogan beszélt – a már nyolc hónapos pocakját néha megsimogatva – például arról, hogy bárki bármit gondol, ő nehezen köt barátságokat. Nehezen és lassan. Sándor Gabriella is egy hosszabb beszélgetési folyamat után került be Sena legbelső világába, ahonnan viszont már nehéz kikerülni. Kettejük barátsága akkor mélyült el igazán, amikor Gabi is elutazott Ghánába, Sena szülőhazájába, így megismerte, hogy honnan is jött ez a fantasztikus nő, és Sena is érezte, hogy az egymás értése és „érzése” csak ezzel együtt lehetséges. Azóta már a gyerekeik is szinte testvérként nőnek fel, és nem kérdés, hogy Gabi az alapcsapat tagja.

Az estre egyedül, de kicsit sem magányosan érkezett Rácz Zsuzsa író, szociológus, aki igazán sokat lát és tud a női közösségek erejéről, hiszen az Állítsátok meg Terézanyut! című könyv szerzőjeként mára egy nagy női csapatot tudhat maga mellett. A Terézanyu-pályázat kapcsán épült ez az óriási közösség, amely a szponzor kilépése után Zsuzsára maradt, a közösség összefogásával pedig tovább él a díj. Így ha valaki, hát ő tudja és el is meséli, hogy milyen az igazi közösség.

Hogy milyen? Nézzétek meg!

Idei utolsó Hello, WMN! estünket október 14-én tartjuk. ITT TALÁLSZ róla információt. Tarts velünk!

A Hello, WMN! kiemelt támogatója az F&F.

További támogatónk a Carlsberg, és az esemény dizájnfelelőse, a TorTer eDesign.