WMN Life
WMN Life

Pár perces ötletek a jó kapcsolatért – Így csökkenthetjük a konfliktusokat a következő évben

WMN Life – 2020.12.28. – TF

Extra nehéz évünk volt, és ennek fesztültségét gyakran vezettük le a legközelebbi hozzátartozóinkon – hiszen ők voltak kéznél, meg előttük kevésbé tartjuk magunkat. De hogyan lehet kicsit fellélegezni egy ilyen felemás karácsony után? Segítünk néhány egyszerű ötlettel.

„A bőröndünk már nagyon régóta össze van pakolva. Gondolatban.” – Álomutazás WMN-módra

WMN Life – 2020.12.27. – KAd

Elnyújtóznátok egy trópusi szigeten? Vagy inkább koccintanátok a Mikulással Lappföldön? Innátok egy jó bécsi kávét? Esetleg buliznátok egyet Berlinben? Hova ruccannátok ki legszívesebben, ha az álmodozásnak nem szabna határt se járvány, se egyéb körülmények?

A két „őrült cat dad” és hat macskájuk – Steiner Kristóf (igaz)meséje

WMN Life – 2020.12.27. – SK

„Ám bármily különbözők is ők hatan, egyvalamiben bizonyosan egyenlően osztoznak: ez pedig az önzetlen, szeretetteljes gondoskodásunk” – macskacunami Kristóféknál.

A nő, aki a világ legtöbb ünnepi vacsoráját adta – Szentesi karácsonyi naplója

WMN Life – 2020.12.26. – SzÉ

Aki azt akarja, hogy ne érjen olyan hamar véget, kezdje korábban! Immár hagyomány ez nálunk: december 26-án, estefelé megérkezik Szentesi Éva karácsonyi naplója.

„Mintha tudnák, hogy így könnyebb lesz átvészelni az elvesztésüket” – Történetek „összekötő” kutyákról (akik néha macskák is)

WMN Life – 2020.12.26. – FB

Amikor egy idős kutya búcsúzik… jót tesz egy fiatal állat jelenléte. Az idős ebnek, az új kutyának és a gazdának egyaránt. Általában. Fiala Borcsa bemutatja a „bridge dog” műfaját.

Vágyaink a világbékén innen és túl – ezt kívánnánk, ha bármit lehetne

WMN Life – 2020.12.25. – TF

Flóra megkérdezte tőlünk, hogy mit kívánnánk a jótündértől, ha tehetnénk. Ahogy azt sejteni lehetett, ennek az évnek a végén született néhány válasz, amibe belefacsarodott a szívünk. De azért persze nyomokban világbékét és sok pénzt is tartalmaznak a kívánságok. Olvasd, aztán folytasd!

Az ember, akinek három házassága ment rá a karácsonyi tévéműsorra – Furcsa és bizarr sztorik a fa alá

WMN Life – 2020.12.25. – CSA

Mese a reklámrénszarvasról, aki világkarriert futott be, arról, hogy miért akarta egy zeneszerző betiltani Elvist, mi köze a Mikulás piros ruhájának a kólához, és miért néz fél Svédország Donald kacsát karácsonykor. Meg még egy csomó bizarr karácsonyi apróbetűs infó.

< 5 6 7 8 9 10 11 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast