WMN Life
WMN Life

Ismerd fel a sarlatánokat! – Innen tudhatod, hogy jó, etikus és valódi pszichológushoz kerültél

WMN Life – 2022.07.11. – KAA

Pszichológus szerzőnk elárulja, milyen terápia címen futó jelenségektől áll égnek a haja, és kik azok a „szakemberek”, akiktől óvakodni kellene szerinte:

Az élet: sötét erdő – Ezért szívjuk mellre a rossz dolgokat, és felejtjük el a jókat

WMN Life – 2022.07.10. – FB

Ősember-mivoltod a ludas a borúlátásodban, a jó hír viszont, hogy dolgozhatsz ellene!

Káosz a reptereken: miért van, és mit tehetünk, hogy elkerüljük? – Helyzetelemzés és tanácsok azoknak, akik idén repülővel mennek nyaralni

WMN Life – 2022.07.10. – DD

Minden, amit a légiközlekedésben kialakult káoszról tudni kell, és sok hasznos tanács, hogy gördülékenyebb legyen idén nyáron a repülés:

„Nehéz gyászolni azt, aki még ott sem volt” – A vetélésről (is) szól Czakó Zsófia új könyve

WMN Life – 2022.07.10. – MD

„Visszamész a munkahelyedre a küret után, és rossz megmondani, miért voltál betegszabadságon, mi volt a bajod. Inkább azt mondod, lázas voltál” – meséli Czakó Zsófia, a Szívhang című regény szerzője, akivel a tapasztalataink között tátongó szakadékokról és a hídépítés lehetőségeiről is beszélgetett Milanovich Domi.

Az öregségtől még messze vagyunk, de már vannak tőlünk sokkal fiatalabb felnőttek – A korosodással ismerkedő Y generációról

WMN Life – 2022.07.09. – SzAE

Egyszer eljön a pont, amikor a „mai fiatalok” kifejezés alatt már nem magunkat értjük – az Y generációsok számára ilyen volt, amikor Macaulay Culkin betöltötte a negyvenet. De az is, amikor ráeszméltünk, hogy ma már vannak olyan felnőtt emberek, akik (velünk ellentétben), életükben nem írtak CD-t.

Axolotl: az orvostudomány forradalmasítója vagy érdeklődő gyerekek hobbiállata?

WMN Life – 2022.07.08. – TF

Találós kérdés: van kopoltyúja és tüdeje is, ha levágják a lábát, újranő csontostól, mindenestül, már plüss és horgolt verzió is létezik belőle, és „olyan cuki, hogy belehaloooook” – mi az? (Nem, nem narvál… de legalább olyan varázslatos.)

Ilyen pszichés tünetekhez vezethet a Lyme-kór – Legyünk óvatosak a kullancsszezonban és azon kívül is!

WMN Life – 2022.07.08. – MD

Előfordul, hogy valakit évekig félrediagnosztizálnak, mert nem jelenik meg a csípés helyén a jellegzetes bőrpír.

Az anyaságban a legnagyobb tabu nem nevelési kérdés – Hanem az, amikor az anya elköltözik a családtól

WMN Life – 2022.07.07. – MZS

Kilépni egy munkahelyről, elhagyni egy várost, ami már nem felel meg az igényeinknek, vagy véget vetni egy kapcsolatnak valakivel, akit már nem szeretünk – az elmúlt évtizedekben a nyugati társadalom az ilyen jellegű, erőt adó döntésekben egyre inkább támogatta a nőket. De mi van akkor, ha egy nő úgy dönt, hogy elhagyja a gyerekeit?

< 6 7 8 9 10 11 12 >