A szex, a szeretkezés két ember egyesülésének legmagasabb foka, a szerelem örvényként áramlik körülöttetek, és eggyé váltok a mindenséggel. Időnként azonban előfordul, hogy nem ezért bújsz össze a pároddal. Mondom, csak időnként. Hanem azért, mert...

1. Szerelmesek vagyunk

Igen, kezdjük a triviális, romantikus okkal. Plusz vegyük hozzá azt is, hogy azért, mert szexet akarunk. Minden híreszteléssel ellentétben ez a nőknél is vágy formájában jelentkezik, ugyanúgy, ahogy a férfiaknál.

2. Aludni akarunk

Tele vannak vele a női magazinok, hogy ha nem tudsz elaludni, akkor élj nemi életet, mert attól majd kellemesen elfáradsz, a boldogsághormonoktól pedig édes lesz az álmod. Ha ehhez hajnali kettőkor kell felébreszteni az embert, mert az istennek nem csukódik le a szemed még egy uncsi könyv után sem, akkor bizony fel kell kelteni. Egy ártatlan „veled álmodtam” szöveggel keltsd fel, és férfi legyen a talpán, aki emiatt panaszkodni merne.

3. Titokban munka helyett Benedict Cumberbatchet néztél az interneten 

Benedict természetesen behelyettesíthető: csak megnézel egy új videót arról, mit vicceskedik a showműsorban, de akkor már muszáj megnézni a kedvenc filmjeleneteket, odaképzelni magadat a hősnő szerepébe, és a hazatérő férjedet máris úgy fogadod, mint David Duchovny a szexfüggőség-terápia előtt egy nappal.

4. Peteérésed van

Ahogy menzesz előtt és közben a pokolba kívánsz minden férfit, aki nem egy tábla csokival és a talpmasszázs ígéretével közelít feléd, úgy válsz vad nősténnyé, ha szólít a természet, azaz a petéd megrángatja belülről a csengőzsinórt. Ha ő magányosnak érzi magát, társaságra vágyik, akkor nincs mit tenni, szaporodni kell. Persze, hacsak nem tervezel valóban gyereket, akkor átverheted szegényt, de ne aggódj, ezt minden vérzésnél alaposan megbosszulja.

5. Elkezdtél porszívózni

Vagy mosogatni. Vagy felmosni. A mögéd settenkedő férfiember pedig végül boldogan fütyörészve befejezi a félbehagyott házimunkát – amihez eleve nem volt kedved –, amíg te az ágyban pihegsz. Tökéletes. Ha nem akarsz túl gyakran takarítani, időzítsd a házimunkát a férj somolygós időszakára, és vegyél fel valami rövidet.

6. Új helyen vagy

Új lakás vásárlásakor vagy egy szállodai szobában szinte kötelező kipróbálni az ágyat (asztalt, kanapét, kádat...), addig nem is érezheted a magadénak. 

7. Legyünk már túl rajta

Bizony, a nők egy részénél – akik persze nem is ezen a bolygón élnek – előfordul, hogy épp akkor nem akarják a szexet, amikor a párjuk viszont igen. Néha egyszerűbb elviselni azt a tíz percet, mint belemenni egy veszekedésbe arról, miért nem akarjuk soha, miért vagyunk fából, miért nem szeretjük, ésatöbbi, ésatöbbi. Kéne erre az esetre egy tábla, amit csak felmutatunk: „Fogd be, és legalább utána hagyj békén!”

8. Nincs otthon csoki

Valami örömre vágyva elkezded felsorolni magadban, milyen lehetőségek állnak előtted. Ha van otthon édesség, néha azzal is beéred. De ha se könyv, se csoki, se valami instant öröm, akkor a listán elérsz a szexig. Ha aznap új ruhát vettél, az összebújás a lista első helyére kúszik fel.

Ez csak nyolc ok, pedig van még vagy nyolc... van! Küldjétek el kommentben! Kíváncsi vagyok!

Fenyvesi Zsófi