-

Szex nyilvános helyen

Ez esetemben először az egyetem liftje volt. Jó, vizsgaidőszakban... és délután, szóval nem lehetett komoly esélye annak, hogy valaki ránk talál. Azért jól tudtuk, hogy ezzel a lebukást, és egyben a kirúgást kockáztatjuk. Gyors menet volt, és halk is, azt hiszem, soha nem láttam még fiút ennyire sietni, hogy elélvezzen... de nagyon izgató volt a helyzet. Főleg, amikor utána kézen fogva mentünk a folyosón, miközben a ruháinkat igazgattuk. Biztos voltam benne, hogy a portás bácsi látja rajtam, milyen „rossz kislány" voltam.

Utána is volt még pár nyilvános szex (parkban, fesztiválon, ilyenek), amikről örök tanulságul ezt vittem magammal: ha nyilvános helyen akarsz szexelni a XXI. században, először is biztosnak kell lenned abban, hogy nincsenek a közelben térfigyelő kamerák!

Szex hármasban

Nem készültem rá előre. Az egész nagyon spontán módon alakult ki. Két lány – egy fiú felállásban voltunk, mind a hárman jó barátok, nagyon odafigyeltünk egymásra. Bénázás is lett belőle. Sosem gondolnád, hogy három ember, hat láb, kéz... meg a hozzájuk tartozó egyéb alkatrészek ennyire útban tudnak lenni egymásnak.

Szex lánnyal

Volt idő, amikor egy péntek este sikerét nem feleztem meg rögtön azzal, hogy csak a fiúk jöhetnek szóba. Szóval: két kapura játszottam, aminek aztán egy fantasztikus szerelem, és néhány leszbikusként töltött hónap lett a vége. Majd a klasszikus mondás szerint rájöttem, hogy „something is missing”. Szóval, hogy valami hiányzik. És azóta nincsenek lányok, csak fiúk. Viszont lányokkal szexelni nagyon izgalmas. Nekem alapvetően abban más, hogy a lányok nagyon jól egymásra tudnak hangolódni. Sokkal nyitottabbak, és kedvesebben tudnak tenni a másik orgazmusáért. Mindenféle megfelelési vágy vagy teljesítménykényszer nélkül (ami sokszor azért elkapja a pasikat).

Kötözős szex

Na, igen. Ez a szürke 50 árnyalata is lehetett volna, de én nem vagyok domina, a pasi meg, aki a nyakkendőjétől úgy szeretett megszabadulni, hogy közben rám tekerte, azt hiszem, sosem akart úgy igazán elverni. Jó, egyszer beállásnál lekoccoltam a kocsiját, akkor láttam, hogy átfut rajta a gondolat, de amúgy tényleg nem. A kötözős szex baromi jó, mert pont annyira hoz kiszolgáltatott helyzetbe, ami még nem fenyegető, de izgalmas. Ráadásul, ha nem tudsz szabadon mozogni, akkor nem „igazítod magad” automatikusan olyan pozíciókba, amiket megszoktál. Ezért szinte garantált, hogy valami újat fogsz tapasztalni.

Mint például akkor, ha magadra húzol egy latex búslakodót. (Amit én amúgy nem próbáltam még, de elég bizarrul néz ki ahhoz, hogy akár jó is lehessen.)

Szex a régi gyerekszobában

Oké, lehet, hogy ez túl meredek, de mit tegyek... Felnőtt nővé válásom (időnként igencsak rögös) útján nagyon fontos állomás volt, amikor családlátogatásra érkeztem az aktuális pasimmal. Természetesen a szüleim által gondosan – és bizarr módon – szinte érintetlenül megőrzött gyerekszobámban kufircoltunk.

Igen. Baldachinos volt az ágyam. Aha. Rózsaszín. És mackós ágynemű tartozott hozzá.

Emlékszem, hogy akkor nem volt egetrengetően jó a szex, de valahogy mégis komoly elégedettség töltött el utána, és arra gondoltam: „Anyám! Ha ezt tudnád!”

Szex az autóban

Ez talán mindenkinek megvan. Szűk hely, bátorságtól függően forgalomban vagy leparkolva (közlekedésbiztonsági szempontból nyilván inkább leparkolva). Bármikor megláthatnak, bünteti a törvény, kényelmetlen, de ismerős és megszokott közeg. Szóval így a „legolcsóbb” a komfortzóna elhagyása, ha szexről van szó. Pár trükköt azért hadd osszak meg: a résnyire nyitott ablakok ugyan kockáztatják a hang ki- és a szúnyogok bejutását, de elkerülhető vele a bepárásodás. Fontos tudni, hogy mivel az autókat alapvetően nem erre tervezték, ezért az egyes felfüggesztett alkatrészek sokkal törékenyebek, mint gondolnánk. Egyszóval kalaptartóba, napellenzőbe, tükörbe ne kapaszkodj, mert letöröd. (Másnap pedig magyarázkodhatsz a gyereknek.)

Szex betépve

Mivel ez itthon illegális, ezért csak az amszterdami élményeimről számolhatok be. Ott kint viszont volt néhány alkalom, amikor betépve szexeltünk. A fűnél leálltam, úgyhogy más tudatmódosítókról nem mesélhetek, viszont erről azt gondolom, hogy időnként kifejezetten jót tesz a szexnek. Lelazít, lassítja az egészet, jobban odafigyelsz a saját szükségleteidre, és nem foglalkozol azzal hogy áll a melled, ráncosodik-e a hasadon a háj... meg a többi hülyeséggel. Mivel később nehezebb visszaemlékezni rá (ez a fű mellékhatása), ezért azt nem tudom megmondani, hogy milyen orgazmus szempontjából. De a „folyamatnak” kifejezetten jót tesz.

Most jöhetne ide valami nyálas zárás, hogy „persze, mindegy is, hol meg hogyan, a lényeg, hogy szeressétek egymást”, de igazából az van, hogy szexelni nagyon jó. Jól szexelni meg még jobb. Szóval szerintem mindent érdemes megtenni azért, hogy jó sok finom szex legyen az életedben.

Markovics Ramóna

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Unsplash/ Monika Kozub