Fiala Borcsa valóra váltja az álmát! (videó)
Díjnyertes lángosrecepttel!
Rettentően vártam ezt a forgatást, hogy bejussak végre a kedvenc balatoni lángosozóm konyhájába, ahol Hilda segítségével megtanultam kézzel gyúrni, és profin (vagy majdnem profin) formázni és kisütni a lángost, majd a fúziós konyha jegyében készítettem „sztrapacskalángost” és „pizzalángost” is. És miközben könyékig elmerülök egy nagy vájdling tésztában, kiderül, mi az a titkos hozzávaló, amitől olyan finom a díjnyertes révfülöpi lángos. (A szerkesztő megjegyzése: arra nem kellett megtanítani Borcsát, hogyan kiabáljon, ha kész van a lángos, az úgy ment neki, mintha mindig is ezt csinálta volna.) Fiala Borcsa lángost süt a Gerilla Gasztró harmadik epizódjában.