„A gyerekek mindig bátrabbak, mint a szülők” – Emelem poharam podcast Pataki Ádám cukrászmesterrel
Ha meg kell nevezni a leggyengébb versenyszámomat a konyhában, akkor az egyértelműen a sütés. Pont ezért vártam nagyon a beszélgetést az Emelem poharam podcast következő vendégével, Pataki Ádámmal. Reméltem, hogy megkapom a felmentésemet, és megértem, miért nem alkalmas az én személyiségtípusom erre a műfajra. Tévedtem, és ha valamit magammal viszek ebből a beszélgetésből, az biztosan az, hogy a konyhában elsősorban kíváncsiság, lelkesedés és alázat szükséges a sikerhez. Ádám azt is elmesélte nekünk, hogy mi az, amit az édesapja értékrendjéből és szakmai hozzáállásából a mai napig magáénak érez, és mi az, amiben az újítás mellett döntött. Elárulta, kikkel kóstoltat először, de kiderül az is, miért hívja magát @dongelatónak az Instagramon, honnan ered a fagyi iránti rajongása, és egyáltalán: mi a különbség a jégkrém és a fagylalt között? Az Emelem poharam legújabb adásában tehát Pásztory Dóri és Ferenci Márton Pataki Ádám cukrászmesterrel beszélget.
–
Az Emelem poharam további epizódjait itt találod: