Ferenci Márton cikkei

Összesen: 12 db cikk

Jókuti András: Ha látok valami furcsát, meg akarom kóstolni

További podcastok – 2023. december 30. – PD, FM

A világ legjobb éttermeiben vacsorázik, és ha úgy van, 300–500 eurót is kifizet egy degusztációs menüért. Ha kell, évekig küzd, hogy bejusson egy-egy exkluzív helyre, és olyan vidékekre is elmegy a gasztronómia miatt, amerre még a madár sem jár. Az Emelem poharam miniévadának záróepizódjában Jókuti András, a „Világevő”:

Anger Zsolt: Ha két ember verekedik az utcán, állj be közéjük hamburgert enni

További podcastok – 2023. december 23. – PD, FM

Az Emelem poharam legújabb részében Anger Zsolt kifejtette, szerinte akinek a főztje nem ízlik nekünk, azt nem is szeretjük igazán, illetve azt is elmesélte, mi lapult a hűtőjében Kaposváron a színészlakásban (spoiler: a három hozzávaló közül az egyik a körömlakk):

Karácsonykor: testes vörös-, semleges fehér- és édes bor

További podcastok – 2023. december 16. – PD, FM

Ha nem tudod, milyen bor passzolna a karácsonyi menü mellé, vagy tanácstalan vagy, hogy milyen bort vigyél vendégségbe, akkor mindenképpen hallgasd meg Tüű Péter sommelier tanácsait, az ő segítségével garantáltan nem fogsz mellényúlni!

„Ha a bárban nem figyelnek oda a vécére, akkor vajon mi történik az italomban?” – Emelem poharam podcast Nagy Zoltán bárossal

További podcastok – 2022. október 21. – PD, FM

Évadzáró epizód! Az Emelem poharam hetedik részében a koktélok kerülnek terítékre – szó szerint! A báros ugyanis szintén egy jókora tudást igénylő szakterület, mint amilyenre a gasztronómia többi részében is szükség van. Nagy Zoltán pedig rengeteg izgalmas és érdekes történetet mesél erről az egyedi világról. Hallgassátok szeretettel!

„A kézműves pékségekben egy napig tart, amíg elkészül a kenyér” – Emelem poharam podcast Fekete Gergő (Artizán) pékmesterrel

További podcastok – 2022. október 14. – PD, FM

Ha a karantén idején bőszen kovászoltad a házi kenyered, melegen ajánljuk az Emelem poharam e heti epizódját. Vagy kimaradtál ebből a sorból? Akkor meg pláne!

< 1 2 3 >