Akik a maguk kívánságánál is csak másra gondolnak

„Olyan tükör szeretnék lenni, amiben mindenki a legszebb, legjobb önmagát látja.” (Ani)

„A negativitás eltűnne a földről, és mindenki a saját problémájával foglalkozna, na ezek jók lennének!” (Dóra)

„Az irigységet hatástalanító képességet kérném.” (Éva)

„Akihez hozzáérek, annak azonnal megoldódjon az aktuális problémája, ami éppen bántja. Legyen az egészségi vagy pénzügyi, kapcsolati probléma. Sokkal kevesebb megkeseredett, frusztrált, boldogtalan ember rohangálna a világban.” (Zsuzsanna)

via GIPHY

„Időutazás! Bármikor újra megélhetném a velem történt dolgokat és érzéseket, például visszamehetnék megölelni a Nagyit, vagy újra megdajkálnám a ma már felnőtt gyerekeim kiskori önmagát. Megszeretgetném az első kutyám, és beköltöztetném a házba, mint a mostanit.” (Judit)

„Minden gyereket képes lennék meggyógyítani egy huncut kacsintással.” (Tímea)

„Emberjavító képességet szeretnék. Kinek miből van hiánya, azt egy csettintéssel intelligenssé, empatikussá, talpraesetté vagy épp agressziómentessé stb. változtatnám.” (Joli)

„Erőt szeretnék adni azoknak, akiket az élet éppen nagyon durván megpróbál, hogy ne omoljanak össze.” (Ágnes)

„Kézrátétellel adományoznék helyesírást.” (Fruzsina)

Akik szupertudást akarnak

„Az összes államvizsgatétel ugorjon a fejembe egy csettintésre.” (Mária)

„A teleportálás nagyban megkönnyítené ezt a külföldön élős dolgot…” (Emese)

„Gondolatolvasás és mások érzéseinek befolyásolása.” (Evelin)

via GIPHY

„Látni az összes filmet/sorozatot, és tudni, hogy az összes filmben és sorozatban ki mit játszott, miről szólt, és párbeszédeket vagy mondásokat idézni belőle, amikor a helyzet adja magát!” (Zsófia)

„Nagyszerű (és teljesen fölösleges) dolog lenne a rovarok nyelvét érteni és kommunikálni velük. Nem az emlősökét, mert egy állatorvos esetleg hasznát vehetné.

Meghallgatni éjjel a csótányokat, miről fecsegnek a konyhában, és milyen pánikot kapnak, ha felkapcsolom a villanyt. Vajon káromkodnak?

És a poloskák mi a fenét akarnak idebent? Esetleg megérthetném őket, és a NASA megbízna engem, hogy jó pénzért magyarázzam el nekik, hogy takarodjanak már el oda, ahová gondoljuk, mi emberek. Ugye?” (Rita)

„Minden nyelven öt perc után beszélni tudjak.” (Krisztina)

„Az alvás nélküli produktivitást például eléggé díjaznám.” (Ágnes)

„A mindenhova pontosan érkezés szuperképességét nagyon szeretném.” (Andrea)

„Ha hozzáérek egy könyvhöz, szóról szóra tudjam, mi áll benne, értsem is, és soha ne is felejtsem el. Utána csak simogatnék egy órát egy könyvesboltban.” (Tamás)

Akik alternatív valóságra vágynak

„Minden ételnek olyan íze lenne, amilyennek szeretném. Például a saláta lehetne madártejízű, a karalábé csokoládéízű stb.” (Tímea)

via GIPHY

„Egy csettintésre változzon az autóm. Ha ahhoz van kedvem, legyen Subaru Impreza, ha ahhoz, akkor ’69-es Dodge Charger vagy E39-es BMW stb. stb. Az eredeti alakja viszont maradjon a Suzim.” (Georgina)

„Hasznosból haszontalan és haszontalanból hasznos dolgot csináló képesség. Szar ajándékok, véletlenül vásárolt és tönkrement dolgok megmentője, és a bosszúvágyat összes módon kielégítő képességem lenne. Fáj a fejed? Itt egy fejfájás-csillapító… ja, nem, haha.” (Lucia)

Akik világszépek akarnak maradni

„Tökéletes sminkben és toalettben ébredés.” (Anna)

„Zabálnék és közben fogynék. Csak ennyit szeretnék. Ja, és a világbékét!” (Mária)

„Egy csettintéssel tudnék komplett outfitet cserélni, ami mindig illene az alakomhoz, időjáráshoz és az aktuális divathoz.” (Csilla)

„Zaba hízás nélkül.” (Alida)

„Az én szuperképességem az extra gyorsan növő haj lenne. Így bármikor levágathatnám háromcentisre, és másnapra félméteresre nőne.” (Zsuzsanna)

via GIPHY

Akik csak békében akarnak élni

„Szelektív hallás.” (Zsuzsanna)

„Nekem az a varázserő kellene, amit Dumbledore használ a Félvér herceg elején Lumpsluck professzor kölcsönvett házában. Fél perc alatt tökéletes rendet csinál a kuplerájból.” (Renáta)

„Ne kerüljek két ezredmásodperc alatt idegállapotba.” (Hajni)

„Szeretném, ha egy nap, mondjuk, harminc órából állna nekem, de a gyerekeimnek maradna huszonnégy. Napi hat óra csend maga lenne a mennyország.” (Magdaléna)

„Szuperanyu lennék. Mindig minden helyzetben a legmegfelelőbb gyereknevelési módszert alkalmaznám az adott helyzetre szabva, higgadtan. Emellett természetesen ragyogna a lakás, szuper gyerekkajákat rittyentenék, és mindig lenne energiám játszani, mesélni.” (Mónika)

„Az összes politikus eltüntetésének képességére lenne nagyon nagy szükségem! Nélkülük szebb és jobb lenne a világ!” (Katalin)

Akik kalandra vágynak

„Szeretnék rajzolni a felhőkre.” (Hajnalka)

via GIPHY

„Beleolvasni magam könyvekbe, átélni őket végig úgy, hogy idekint közben nem telik az idő.” (Klaudia)

„A férfiagyba látás képessége.” (Anetta)

És akinél már meg is valósult a szuperképesség

„Szeretném látni, ha hazudik egy beteg, hogy hol szedte össze… ja, látom! Jééé, szuperképességem van!” (Liza, az urológiáról)

Fiala Borcsa

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images