WMNDove

 Akad, aki magasról tesz a nők karjaira

„Én soha nem látom, hogy a karod kövér lenne vagy tónustalan – de azt igen, hogy te egész nap ezen görcsölsz. A férfiak egyszerű lények. Különféle csoportokba lehet bennünket besorolni, de ezen kategóriák egyike sem tartalmazza a »kar csávókat«. Nekünk a cicik, fenekek, lábak tetszenek. Aggaszt engem a karod, a térded vagy a kezed? Nem. Én csak a seggedet, meg a melledet nézem. Úgyhogy érezd magad jól a karjaiddal.”

 Minden az arányokon múlik

„Őszinte leszek: ha a hasad arányos a tested többi részével, tőlem rendben van a dolog. Ha egy hölgynek sörhasa van, az lehet kevésbé vonzó a teste többi részétől függően. De azért egy kis pocak az esetek döntő többségében még jól is jön hancúr közben. Nyilván nem olyat akarunk látni, aki nem törődik a testével, de azért távolról sem vagyunk olyan ítélkezőek, mint gondolod.”

 Minden alkatnak komplett rajongótábora van

„Néhány csávónak a nagyon gizda lányok jönnek be, míg másoknak a formásabb csajok. Biztos, hogy minden egyes női típusra akad egy olyan fickó, akinek pont az az alkat tetszik, hiába sugallják azt a magazinok, hogy csak egy fajta alak elfogadható, de meg sem említik azokat a pasikat, akiknek a testesebb nők tetszenek, a seggesebbek vagy a kisebb mellűek. Pedig mi itt vagyunk!”

A cici, az cici, és kész

„Vannak férfiak, akiknek minden típusú mell bejön. Különböző méretűek, nagy mellbimbóval, meg kicsivel, lógós mellek, kicsik, nagyok, teltek. Amilyeneket a magazinokban látsz – ezek a kemény, kerek, hetyke keblek –, egyáltalán nem olyanok, mint amilyeneket valaha az életben fogsz látni. A pasik tapasztalata a normális, átlagos mellekről szól, nem az abnormálisan »tökéletesekről« (amik nagy valószínűséggel amúgy is implantátumok). A lényeg úgyis az, hogyha szereted a ciciket, akkor szereted a ciciket. A mérethez ennek semmi köze, szerintem. A forma a méretnél sokkal többet nyom, szerény véleményem szerint.”

Narancsbőr? Na és?

„A narancsbőr tök átlagos, ezt mind tudjuk... Ez a nők páncélja, ahogy idősödnek. Teljesen normális. Egyáltalán nem probléma. Amúgy meg, mennyi pasi mászkál kidudorodó pocakkal, mégis, milyen alapon bírálnánk mi bárkit is?”

Nem számít a méret

„A colos lányok gyakran érzik úgy, hogy olyan férfiakkal kell lenniük, akik magasabbak náluk. Ez a nők aggodalma. Néhány pasi pedig azért akar alacsonyabb nőkkel járni, hogy mellettük erőteljesnek érezze magát. De amúgy egy csomó srác szereti a magas nőket. Nem hiszem, hogy valaha is azért ne álltam volna szóba egy nővel, mert túl alacsony vagy túl magas volt.”

Ne legyél szupermodell

„A legtöbb pasinak nem jönnek be az irreálisan magas, sokszor alaktalan, szupervékony modell testek. Talán a média mást mondd, de a férfiak minden típusú alkatot szeretnek. A legtöbb pasi, akit ismerek, az igazi, valódi nőket szereti.”

Azok a szerelmi kapaszkodók

„A pasik nem igazán törődnek a csípővel, viszont a fenekeket nagyon szeretjük. A csípő és a popsi rendszerint összefügg, szóval, ha nekünk bejön a fenék, akkor szeretjük a szélesebb csípőt is. Úgyhogy tök felesleges azon paráznod, hogy mennyire széles a csípőd. Ha jól néz ki a tested a fenekeddel együtt, akkor az nekünk tökre bejön. Na és a kilógó oldalhájak? Azok a természet adta kapaszkodóid! Őszintén szólva, az oldalt kitüremkedő dudorokat valójában a rosszul szabott ruhák eredményezik. De ha meztelen vagy, elég nagy az esélye, hogy imádjuk, ahogy kinézel. Ne parázd túl!”

 

 Fiala Borcsa

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Dodokat