WMN Life
WMN Life

Kínzó dilemma ebédidőben – Amikor a kinyúló kéz megtagadja az agy parancsát

WMN Life – 2023.06.06. – WMN

Amikor tudod, hogy már eleget ettél, most kéne megállni. De hogyan is lehetne vége egy étkezésnek a desszert előtt? És hogyan maradj mindeközben fitt és karcsú? Ki fog győzni? A hiúság vagy a hedonizmus?

Nyáry Luca: A hiány mutatja, hogy az űr helyén mennyi szeretet volt

WMN Life – 2023.06.06. – NyL

„Ezért fájdalmas kicsit minden költözés. Csak az üres terekben vesszük észre igazán, amit elveszítünk” – ismeri fel Nyáry Luca, miután az önálló életéből visszatért a gyerekkori szobájába.

Balatoni József: „Előnyömre fordítottam a felém tanúsított sajnálatot”

WMN Life – 2023.06.05. – BJ

Jocó bácsitól gyakran megkérdezik, mit szólna most őhozzá a mezítlábas, dadogós, papkeszi kisfiút, aki egykor volt? Íme, a válasza:

„Ha boldogok akarunk lenni, el kell fogadnunk, hogy nem szerethet minket mindenki”

WMN Life – 2023.06.05. – ZKB

„A szabadság valójában egy döntés, hogy elég jók vagyunk önmagunk számára” – magyarázza Czakó Juli színésznő, aki nemrégiben érkezett a budapesti Thália színházhoz Miskolcról, hogy a fővárosiakat is meghódítsa.

Bájcsevegés: kommunikációs zsákutca vagy művészi társalgás?

WMN Life – 2023.06.04. – GyD

„Fussunk már össze valamikor!”, „De rég láttalak”, „Hogy vannak a gyerekek?” – ismerős mondatok? Naná, mind pufogtatjuk őket, ha olyasvalakibe botlunk, akivel nincs idő hosszabb beszélgetésre. Csakhogy a small talk nem mindenkinek megy, és van, aki kifejezetten szenved tőle. Ő hogy vészelje át ezeket a helyzeteket? Erről beszélgetett a WMN egyik legrutinosabb bájcsevegője az egyik legzárkózottabb kollégával.

Magyarország már csak B opció sok otthon élő barátunk számára

WMN Life – 2023.06.04. – WMN

Milyen árat fizet, aki külföldre költözik? És van-e visszaút, ha úgy érzed, az országod hátat fordított neked?

Kapcsolatban sérülünk, kapcsolatban gyógyulunk – és ez a csoportterápiák legnagyobb ereje

WMN Life – 2023.06.03. – TD

Nem, nem csak az Anonim Alkoholisták csoportja létezik. Nem, nem kell mindent elmondanod magadról. Nem, nem gáz, ha sírsz a többiek előtt. Meg az sem, ha nem sírsz. A csoportterápia valójában sokkal többről szól, mint amit a filmek alapján gondolnánk róla.

< 1 2 3 4 5 6 7 >