WMN-Milli

Egy hónapon keresztül olvashattátok – a WMN-en és a Stíleren is – ismert emberek gondolatait arról, hogy milyennek látják az általános hazai közhangulatot, mennyire gondolják búskomornak a magyarokat, és szerintük mit kellene azért tenni, hogy ez ne így legyen. Közben meséltek mélypontokról, fájdalmakról, boldogságról, örömről, a nevetés erejéről. Személyes történeteiken keresztül – úgy hisszük – elindult egy párbeszéd. 

Ebbe a párbeszédbe most ti is bekapcsolódhattok! Meséljétek el a saját történeteteket a mosoly erejéről, derűről, arról, hogy milyennek látjátok a ti a környezeteteket, az országot, és benne saját magatokat. Szerintetek mit lehetne tenni azért, hogy ne legyen ennyire morózus nemzet a magyar (hiszen a boldogságindexeken és különböző nemzetközi rangsorokban rendre rosszul szerepelünk). Vajon mi ebben a közös felelősség, és mi benne az egyén dolga? Meséljetek egyes szám első személyben.

Íme, a pályázati feltételek:

Terjedelem: maximum 600 szó, és szeretnénk, ha egy fotót is mellékelnétek az íráshoz.

Zsűri: a szerkesztőség.

Díjazás: a három kedvenc írásunkat megjelentetjük a WMN oldalán. ÉS: egy-egy páros belépőt is ajándékozunk a 2017-es Szegedi Szabadtéri Játékok valamelyik előadására.

Határidő: május 17-28-ig várjuk a pályamunkákat!

Írásaitokat erre az e-mail címre küldjétek: [email protected]

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: iStock by Getty Images/Studio Grand Web