SzuperWMN
SzuperWMN

Ilyen volt a SzuperWMN-gála (videó)

SzuperWMN – 2023.03.19. – SzAE

Hoztunk nektek egy videós összefoglalót az idei SzuperWMN-estünkről, nézzétek meg! Nem a levegőbe beszéltünk, amikor azt mondtuk, csodálatos este volt…

A bátorság igazán könnyed is tud lenni – Ilyen volt a hatodik SzuperWMN-gála

SzuperWMN – 2023.03.01. – FR

Hétfőn ismét díjaztuk Magyarország legbátrabb nőit. És ha tudnátok, milyen felemelő volt…

Várnai Anna: Ne bántsd a gyengébbet, inkább segíts neki!

SzuperWMN – 2023.02.21. – FR

„A roma közösségen belül a nők helyzete még nehezebb” – állítja Várnai Anna, aki a roma nők foglalkoztatási helyzetének, életminőségének javítására hozta létre a Színes Gyöngyök Egyesületet. Ismerjétek meg a SzuperWMN-díj pécsi jelöltjét!

Törley Katalin: A pedagógus azt jelenti: útitárs

SzuperWMN – 2023.02.14. – DD

Törley Katalin a Tanítanék Mozgalom egyik alapítója és képviselője, a 2022-es pedagógussztrájk vezéralakja, a Kölcsey Ferenc Gimnázium öt kirúgott tanárainak egyike, és a SzuperWMN-díj civil kategóriájának egyik jelöltje.

„Érdemes eldobni a szemellenzőnket, úgy kevesebb csoda mellett megyünk el” – A SzuperWMN-díj első civil jelöltje, Bakonyvári L. Ágnes

SzuperWMN – 2023.02.07. – FR

Bakonyvári L. Ágnes a MáSzínház egyik alapítója, amelynek inkluzív darabjaiban közösen játszanak fogyatékossággal élők és épek, rámutatva, hogy nincs is közöttük akkora különbség, mint gondolnánk. Ismerjétek meg a drámapedagógust!

Szavazz Magyarország legbátrabb nőire! – Ők a 2022-es SzuperWMN-díj közéleti jelöltjei

SzuperWMN – 2023.02.02. – MZS

A döntés a ti kezetekben van! Ismerjétek meg a SzuperWMN-díj közéleti kategóriájának 2022-es jelöltjeit, aztán szavazzatok!

Keressük 2022 legbátrabb magyar nőit! – Te kit jelölnél a SzuperWMN-díjra?

SzuperWMN – 2022.12.16. – FB

Most a TE segítségedet kérjük! Pályázati felhívásunk következik. Köszönjük, ha segítesz megtalálni a legbátrabb magyar nőket.

„Aki vállalja, amit gondol, az bizony megégetődik” – Ilyen volt a SzuperWMN-gála (videó)

SzuperWMN – 2021.12.30. – MK

Mivel december 5-én nem férhetett be mindenki, aki szeretett volna, a Táncszínházba, most – vágott verzióban ugyan, de – megmutatjuk nektek a SzuperWMN-gálánk fontos momentumait. Fogadjátok szeretettel és nyitottsággal 2021 szuper nőit!

< 1 2 3 4 >