Hello, WMN!
Hello, WMN!

„Mindig van egy új akadály, amit le kell győzni” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.03.05. – SzAE

Amikor azon gondolkodtunk, kik legyenek a vendégeink, Zacher Gábor neve tette fel az i-re a pontot, vele éreztük teljesnek ezt a csapatot. A Hello, WMN!-re való bemelegítést most vele folytatjuk.

„Nagyon hiszek abban, hogy minden krízishelyzet lehetőség a fejlődésre” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.03.02. – SzAE

Kiégés, határhúzás, önismeret és túlélés… Erre a márciusi beszélgetésre most mindannyiunknak igazán nagy szükségünk van.

„Minden másodperccel fogy az időm, és nem mindegy, hogy mivel, kivel töltöm” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.02.27. – SzAE

Március 8-án újra Hello, WMN! És végre újra közönség előtt! Mi már alig várjuk! (Még maradt pár jegy, a cikkben találtok linket a jegyfoglaláshoz, ha esetleg kedvet kapnátok.) Bemelegítésként egyik vendégünk, Füredi Júlia pszichológus válaszolt pár kérdésünkre, fogadjátok szeretettel!

Így neveld a (leendő) tudósodat! – Újra Hello, WMN! (videó)

Hello, WMN! – 2021.11.06. – DD

A legújabb Hello, WMN! kerekasztal-beszélgetésünkön arra kerestük a választ három tudós segítségével, hogy a természettudományos és műszaki pályákon miért van még mindig kevesebb nő, mint férfi, és mit tehetnek a szülők és a tanárok azért, hogy több lány kapjon lehetőséget az önmegvalósításra és a karrierépítésre ezeken a területeken. Nézzétek meg a beszélgetést, érdemes!

„Amíg a tanórán »játszó« gyerekeket nem lehetőségnek, hanem fegyelmezési feladatnak tekintjük, addig a kreativitásukat gátoljuk” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.11.04. – DD

A fantasztikus Sakkpalota-módszer röviden és leegyszerűsítve: játékos kreativitás- és készségfejlesztés az iskolában. Íme, a módszer alkotója és fejlesztője, Őryné Gombás Csilla, és válaszai az utolsó kör bemelegítő kérdésre a szombati Hello, WMN! előtt:

„Sok még a tennivaló a nők helyzetének javításával kapcsolatban” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.11.01. – DD

November 6-án újra jelentkezünk egy szuper Hello, WMN! videós beszélgetéssel, de addig is olvassátok el Kondorosi Éva válaszait a bemelegítő kérdésekre:

„A begyöpösödött társadalmi elvárások sugallják, hogy van, ami a lányoknak való, és van, ami nem” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.10.29. – DD

Újra lesz végre Hello, WMN! November 6-án, rendhagyó módon a YouTube-csatornánkon láthatjátok majd. Ahogy már megszokhattátok, a beszélgetés előtt bemelegítő körkérdéseket teszünk fel a vendégeinknek. Nincs ez másképp most sem, elsőként Tapasztó Orsolya fizikus, a népszerű @nemakarokbeleszólni oldal egyik alapítója válaszol.

„Ha nem segítünk egymáson, végünk van!” – Hello, WMN! krízisből merített erőről és az újranyitás lélektanáról

Hello, WMN! – 2021.07.14. – SzAE

A Hello, WMN! rendhagyó beszélgetése segít fejben lomtalanítani, kiszórni a felhalmozódott feszültséget és szorongást, rendszerezni a hasznos tapasztalásokat, perspektívát váltani, és akár erőt meríteni ahhoz, ami ránk vár(hat) a következő hónapokban. Most van egy szusszanásnyi szünet, amikor fellélegezhetünk, feldolgozhatunk, felkészülhetünk – tartsatok velünk!

< 2 3 4 5 6 7 8 >