Hello, WMN!
Hello, WMN!

„A tudatos családtervezéshez működő egészségügyi és oktatási rendszerre is szükség van!” – Ilyen volt a Hello, WMN! (videó)

Hello, WMN! – 2022.10.29. – SzAE

Ha szeretitek az izgalmas beszélgetéseket és a megosztó témákat, akkor ezt a videót is szeretni fogjátok! Ilyen volt a legutóbbi Hello, WMN!-estünk:

Valóban az abortuszok számának csökkentése a cél, vagy egyszerű nyomásgyakorlás az egész? – Hello, WMN! beszámoló

Hello, WMN! – 2022.10.20. – MZS

A tudatos családtervezés kérdése mindannyiunkat érint: vagy azért, mert szeretnénk szülővé válni, vagy éppen azért, mert nem. De hogyan segíthet ebben az állam, és mik az egyén lehetőségei? Ezeket a témákat feszegette vendégeivel Gyárfás Dorka a keddi Hello, WMN!-esten.

„Amikor a nem kívánt terhességeket rákényszerítik nőkre, akkor kié a gyerek, illetve a felelősség?” – Hello, WMN! bemelegítés Szalma Ivett-tel

Hello, WMN! – 2022.10.17. – SzAE

Holnap Hello, WMN! A cikkben található linken lecsaphattok az utolsó jegyekre! Szerintünk nagy kár lenne kihagyni…

„Család az, amit a benne élők annak tartanak” – Hello, WMN! bemelegítés Szél Dáviddal

Hello, WMN! – 2022.10.16. – SzAE

Szél Dávid, pszichológus, az „Apapara" bloggere lesz az egyetlen férfi október 18-án a Hello, WMN! vendégei közt. A témánk ezúttal: kinek van köze ahhoz, hogy szülünk-e vagy sem? Olvassátok el Szél bemelegítő kérdéseinkre adott válaszait.

„Mi, nők eluntuk, hogy olyanok döntsenek a sorsunkról, akiknek ahhoz semmi közük” – Hello, WMN! (bemelegítés)

Hello, WMN! – 2022.10.09. – SzAE

Most még tudtok jegyeket venni, hogy le ne maradjatok a következő Hello, WMN-estünkről! Erről a beszélgetésről kár lenne, mi már számoljuk a napokat!

„Kedélyesen csevegünk, hogy mit lehetne tenni, de közben erre már nagyon nincs idő!” - Ilyen volt a Hello, WMN! (video)

Hello, WMN! – 2022.10.08. – SzAE

Aki velünk volt a legutóbbi Hello, WMN!-estünkön, az most újranézheti, aki pedig nem tudott eljönni, az most bepótolhatja az élményt. A videóhoz kattintsatok a cikkre!

„Az abortusz súlyos krízis, trauma, mely egy életen át elkísér” – Hello, WMN! bemelegítés Hadas Krisztával

Hello, WMN! – 2022.10.03. – SzAE

„Áldassék a gyümölcs!”, azaz készülünk a következő Hello, WMN!-estünkre, amelyen azt a témát járjuk majd körül, köz- vagy magánügy-e a gyerekvállalás. Hadas Kriszta az egyik vendégünk lesz az eseményen, olvassátok el addig is a gondolatait!

< 1 2 3 4 5 6 7 >