Hello, WMN!
Hello, WMN!

„A lehetőségeket keresem, nem az akadályokat” – Hello, WMN! (bemelegítés)

Hello, WMN! – 2022.09.18. – SzAE

A szeptember 20-i Hello, WMN!-estünkön megszólalókhoz utólag, de annál nagyobb örömünkre csatlakozott dr. Botos Barbara – Magyarország újonnan kinevezett utazó klímanagykövete, aki ebben a minőségében először szerepel nyilvánosság előtt. A központi döntéshozáshoz közel álló szakemberrel kiegészült társaság így igazi szakmai, érdemi beszélgetést folytathat erről a mindannyiunkat érintő, húsbavágóan fontos kérdésről, hogy mégis hogy a fenébe élvezzük az életet úgy, hogy közben egyre csak gyűlnek fölöttünk a sötét felhők?! Ne féljetek a témától, csapjatok le az utolsó jegyekre! És persze olvassátok el dr. Botos Barbara válaszait a bemelegítő kérdéseinkre.

„Régóta tisztában vagyok vele, hogy a XXI. század a válságok kora lesz” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.09.10. – DD

A szeptember 20-i Hello, WMN!-en egy mindannyiunkat érintő témáról lesz szó: hogyan éljünk (ezen)túl a klímaválság korában. Sipos Judit, a WWF Magyarország igazgatója, szakértőként segít majd eligazodni a fenntarthatóság vs. hedonizmus kérdéskörében – most pedig olvassátok a bemelegítő gondolatait, hogy aztán találkozzunk szeptember 20-án a MOMkultban!

„Maradt tíz jó évünk, úgyhogy szedjük össze magunkat, és csináljuk meg!” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.09.04. – SzAE

Alig várjuk, hogy Luca szeptember huszadikán bővebben is kifejtse ezeket a gondolatokat! Még van pár jegy, ne várjátok meg, míg elfogynak!

„Másként hiányzik a zöld, élő erdő, ha még láttad és másként, ha csak meséltek róla” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.08.26. – SzAE

A következő Hello, WMN! időpontja szeptember 20. Illusztris társasággal készülünk! Naptárba beírtad? Jegyed megvan? Ha még nincs, olvasd el bemelegítő cikkünket, ott megtalálod a jegyvásárláshoz szükséges linket is.

Az életközepi válság nem olyan reménytelen, mint amilyennek tűnik! – Ilyen volt a Hello, WMN! (videó)

Hello, WMN! – 2022.06.04. – SzAE

Felkerült a WMN YouTube-csatornájára a tavaszi–nyári szezon utolsó Hello, WMN!-estje az életközepi válságról (és még sokkal többről). Gyárfás Dorka vendégei ezúttal Epres Panni, Lovasi András, Oltai Kata, Szalay Ágnes és Bereczki Zoltán voltak. Tudjuk, hogy látni akarjátok őket!

Ha úgy érzed, nem a saját életedet éled – Hello, WMN! a kapuzárási pánikról (Beszámoló)

Hello, WMN! – 2022.05.26. – FR

Szinte mindenki szembesül valamilyen formában az életközépi válsággal, ám az, hogy ki hogyan reagál rá, már korántsem egyetemes. Olvassátok el a beszámolót a legutóbbi Hello, WMN!–estünkről, amelyen erről a témáról beszélgettünk egy jót Epres Pannival, Oltai Katával, Bereczki Zoltánnal, Lovasi Andrással és Szalay Ágnes pszichológussal.

„Vajon melyik lesz az a pillanat, amikortól nem hiteles, hogy ugrálok, táncolok a színpadon?” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.05.23. – SzAE

Holnap újra Hello, WMN! És itt az utolsó bemelegítő kérdezz-felelek, Bereczki Zoltánnal!

„Hol vannak ebben az életszakaszban a nők? Róluk miért nincsenek legalább sztereotípiák?” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.05.22. – SzAE

Szinte isszuk Oltai Kata szavait! Olvassátok, aztán gyertek el május 24-én a Hello, WMN!-re, hogy élőben is hallhassátok! Van még pár jegy, csak szólunk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >