WMN: Tőled ki és mikor kérdezi őszintén, hogy: Hogy vagy?

Pottyondy Edina: Természetesen egyedül a barátnőim. Persze férfiak is meg szokták kérdezni, de ott nem pont ez érdekli őket.

WMN: Miből tudod, hogy őszinte a kérdés?

P. E.: Onnan tudom, hogy van egy szertartásunk: meggyújtunk egy aromagyertyát, valamelyikünk készít egy forró italt, teát vagy kapucsínót, és megkérdezzük egymástól: „Te hogy vagy, őszintén?” Mélyen a másik szemébe nézünk, és látjuk egymás arcán, amint szétárad rajta az empátia.

WMN: Honnan tudja a másik, hogy te figyelsz rá, ha ezt kérdezed tőle?

P. E.: Abból, hogy ég az aromagyertya, füstöl a füstölő, és forró az ital. És félreérthetetlen jelet küldök azzal is, hogy elindítom az Insta live-ot.

WMN: Hogyan mondod el, és mennyire mered vállalni, amikor épp jól vagy rosszul vagy?

P. E.:

Ha jól vagyok, akkor leszarom, hogy mekkora energiavámpírnak gondolnak, és úgy lelkendezem, hogy milyen szuper az életem, mintha G.w.M. udvarolna nekem. Ha szarul vagyok, akkor viszont százhúsz százalékon kárálok, mint egy átlagos cégvezető, amikor fizetésemelést kérnek a beosztottjai.

WMN: Ha azt érzed, most nem vagy összhangban, valami kibillentett, mit csinálsz, vagy kinek a segítségét kéred?

P. E.: A WMN-en elolvasok egy motivációs cikket, hogy milyen értékes vagyok. Régen pszichológushoz is jártam, de most a spirituális korszakomat élem, és van egy kártyavetőm, aki az igazán nehéz helyzeteken átsegít, nagyon hatékony átkokat ismer.

WMN: Ha megbántasz valakit, és képes vagy bocsánatot kérni, hogy csinálod?

P. E.: Erre van egy tuti módszerem: meggyújtok egy aromagyertyát, és készítünk egy forró italt.

Az esemény támogatói: Triumph Flex Smart és a TorTer e-Design.

Jegyeket vásárolni ITT tudtok az eseményre (az első felvonásra érvényes online közvetítésre május 9-től tudtok jegyet váltani), illetve ITT találjátok az esemény részletes leírását.

Figyelem, az eddigiekkel ellentétben a beszélgetés nem fog felkerülni a YouTube-ra, úgyhogy aki nem szeretne lemaradni, az csapjon le a jegyekre!

Szabó Anna Eszter