WMN Ügy
WMN Ügy

Szentesi Éva: Nehéz lehet örökké tartani a pukit

WMN Ügy – 2022.06.14. – SzÉ

Vajon az tart-e össze két embert, ha őrzik egymás előtt a makulátlanság látszatát? – tűnődik el szerzőnk, aki a saját életében azt tapasztalta meg, hogy bizonyos helyzetekben, ha megfeszül se tud az ember erősnek mutatkozni, és nincs is rá szükség. Mert a szerelem szerencsére sokkal nagylelkűbb, mint azt sokan gondolják.

Egy sorozatgyilkos hagyta futni: az amerikai stopposlány története, aki oknyomozó riporterként eredt egykori támadója nyomába

WMN Ügy – 2022.06.14. – BG

Vanessa Veselkának szerencséje volt, a többieknek nem. Ámokfutása alatt legalább 50 életet vett el a gyilkos.

„Az egyházak kezében lelki hatalom van – ha pedig ezt spirituális bántalmazásra használják, rossz úton járnak” – Perintfalvi Ritával az átnevelőterápiákról beszélgettünk

WMN Ügy – 2022.06.13. – KÁA

Magyarországon is vannak olyan kisegyházak vagy az úgynevezett történelmi egyházakban szélsőséges csoportok, amelyekben a homoszexualitást gyógyítani kívánják és ebből a célból akár ördögűzést is bevetnek. Olvassátok el Kanicsár Ádám András felkavaró írását!

Fiatalok, akik nem hagyják, hogy a fejük felett döntsenek fontos kérdésekről – 2022 az ifjúság európai éve

WMN Ügy – 2022.06.13. – PZs

Ahhoz, hogy jó döntést hozzunk, nem árt, ha meghallgatjuk azoknak is a véleményét, akikről a döntés szól. Pontosan ezért született meg az Európai Ifjúsági Fórum, amin keresztül a kiválasztott fiatalok képviselhetik kortársaikat. De mit csinál pontosan egy ifjúsági delegált?

Törvények jönnek és mennek, de a nők mindig megtalálják a módját, hogy véget vessenek a nem kívánt terhességeknek

WMN Ügy – 2022.06.11. – MZS

Az abortusz tiltása nem csökkenti a terhességmegszakítások számát, csak illegális abortuszra kényszeríti a nőket – mióta világ a világ.

Lehet-e rehabilitálni Johnny Deppet? (Vélemény) – Rendhagyó születésnapi „köszöntő”

WMN Ügy – 2022.06.09. – SzÉ

A színész ma 59 éves, és lehet, most máshogyan ünnepel. Szentesi Éva írása jön:

Világszenzáció: egy négyéves gyerek úgy viselkedett, mint egy négyéves gyerek – Miért vicces, ha egy gyerek és az anyukája milliók szeme láttára szenvednek?

WMN Ügy – 2022.06.09. – TF, SzAE

Ezt gondolja a WMN-csapat két kisgyerekes anyukája az elmúlt napok legnagyobb netes szenzációjáról, Lajos herceg kiborulásáról a királynő jubileumának ünnepségén.

„A pedagógusnap már rég nem ünnep. Itthon semmiképp” – Egy elhivatott tanár gondolatai

WMN Ügy – 2022.06.05. – HE

„A pedagógusnap most azért is lötyög a naptárban, mert ha a bajban nem számíthatunk egymásra, miért akarnánk együtt lenni az örömben? Miféle ünnep az, ahol egymást cserben hagyó idegenek koccintanak?” – kérdezi vendégszerzőnk, utalva arra, hogy miért nincs teljes összefogás a pedagógusok ügyében, akik hosszú hónapok, de inkább évek óta küzdenek a gyerekeink jövőjéért? Mi is ezt kérdezzük.

< 1 2 3 4 5 6 7 >