WMN Ügy
WMN Ügy

Három tragédia pár héten belül: mit tehetünk, hogy megóvjuk a fiatalokat (is) az öngyilkosságtól?

WMN Ügy – 2020.02.05. – FB

Jó volna, ha nem egy olyan szomorú statisztikának lennénk az élén, mint az öngyilkosságok száma. Hogy ez változzon, ahhoz a TE segítségedre is szükség van! „Sajnos temérdek tévhit lengi körül az öngyilkosságot. Sokan hiszik, hogy aki mondja, az nem teszi meg, vagy aki meg akarja tenni, az nem beszél róla. Ez az esetek többségében nem így van!”

Minden stimmel otthon, mégis boldogtalan!? – Avagy mi is az a „megnevezhetetlen probléma”?

WMN Ügy – 2020.02.04. – CsG

A radikális feministák közül sokan támadták Friedant, mert „lepaktált” a férfiakkal, de ő élete végéig azt hirdette: nemi egyenlőség csak a nemek összefogásával, és egymás elfogadásával érhető el.

Az új NAT köszönőviszonyban sincs azzal, amire szükség lenne – Jocó bá kiakadt

WMN Ügy – 2020.02.04. – BJ

„Jelen keretek nem adnak lehetőséget a modern pedagógiai módszerek alkalmazására, hisz a hatalmas mennyiség a minőség rovására megy” – állítja történelemtanár szerzőnk, aki több szempontból is csalódott:

„A közoktatás szétb.ssza a családot” – Egy szülő kétségbeesett beszámolója

WMN Ügy – 2020.02.03. – WMN

Egy család története a beiskolázástól az iskolaváltáson át egy újra mosolygós gyerekig. Nem kevés tanulsággal (és „aha”-élménnyel).

Létforma, életcél, lelki szükséglet – te részese vagy a magyar civil szférának?

WMN Ügy – 2020.02.02. – kn

Egy felmérés szerint az idősebbek sokkal kevésbé segítőkészek számukra idegen emberekkel, mint a fiatalok vagy a középkorúak – viszont nagyobb arányban hajlandók pénzt is adni.

< 1 2 3 4 5 6 7 >