WMN Ügy
WMN Ügy

Szégyelld magad, nincs is szíved! – Tényleg rossz ember, aki nem áll be minden jó ügy mögé?

WMN Ügy – 2019.11.02. – CSA

Arról, hogy tulajdonképpen miért károsabb a személytelen Facebook-megosztás, mintha nem tennél semmit.

Dr. Gyurkó Szilvia: Az ideális áldozat

WMN Ügy – 2019.10.30. – GySz

Kiből lesz inkább áldozat, és kiből inkább elkövető a médiában? Elhihetjük-e, amit és akit látunk? Féljünk-e attól, amire azt mondják: félelmetes? És észrevesszük-e a sok torzítás közepette a valós veszélyt? Még ne válaszolj, előbb olvasd el Szilvi cikkét:

Lehetőségek, zsarolás, öröm, üröm, ajándék – Zsebpénz a gyerekotthonban

WMN Ügy – 2019.10.25. – ZP

Ami jár, az jár… Csakhogy nyakló nélkül, pedagógiai célok nélkül, rosszul értelmezett sajnálatból adni, mint az alamizsnát, nem túl bölcs megoldás. Ti mit gondoltok? Hogy csinálnátok?

Kisiskolások a 16-os karikás filmeken – kinek a felelőssége betartatni korhatáros ajánlást?

WMN Ügy – 2019.10.24. – TF

Nagy port kavart Szalóki Ági Facebook-posztja arról, hogy a Joker című, 16 éven aluliaknak nem ajánlott filmet egy rakás kilenc-tíz éves kisgyerekkel együtt nézte végig. De vajon kinek a felelőssége ez? Szülői kompetencia vagy a mozik feladata betartatni a korhatáros ajánlást? Szakértőkkel járjuk körbe a témát.

A kimaradt tétel: az 1956-os forradalom és szabadságharc

WMN Ügy – 2019.10.23. – WMN

A régi típusú szóbeli érettségiken állítólag gyakran megesett az a trükközés, hogy az utolsó tételek valahogy nem kerültek be. Ezek között biztosan ott voltak az ’56-os forradalom és szabadságharc eseményei, mert azt időhiány és/vagy politikai okok miatt sokan nem is tanulták történelemórán. Szakértőnk összefoglalója ezt igyekszik pótolni.

< 8 9 10 11 12 13 14 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast