Csobot Adél: „Nem azért teszek ki egy képet, hogy utána elolvassam a kommenteket” – Az élet sava Borcsa
Hogyan vezet egy (aztán még egy) várandósság a bolygó védelméhez és az életmódváltáshoz? Mit okozhat A Legigazibb Karantén? Hogyan oszlik meg a konyhai munkavégzés komplex feladatköre a Csobot–Istenes-háztartásban? Ki mosogat? És a feladatok közül mit osztanak le kő-papír ollóval? Nagyjából eddig jutott Az élet sava Borcsa egyébként már évek óta olajozottan működő „gépezete”, amikor Adél úgy döntött, ideje egy kicsit jobban megolajozni… mármint engem. Egészen pontosan a számat. Belülről. A Nagy Olajos Öblítés után tényleg csak úgy csusszantak ki a szavak, úgyhogy beszélgettünk még a kommentelők kezeléséről, érintettük az önbizalomhiányt, és végül kiderült, hogy ki tálal szebben. Annyit elárulok, hogy az egyik Buddha-tálon kifésült spenótlevelek, katonás rendbe tekert cukkinik és uborkák, valamint mértani pontossággal elhelyezett csírák voltak. A tál másik az újhullámos slendrián-rusztikus konyhát mutatta be. Szerintetek melyik volt az enyém? Az élet sava Borcsa konyhájában Csobot Adél: