Kérdeztem a Krisztát ötleteléskor, hogy egészen pontosan mi kerülhet a hírlevélbe, mert én nagyon szívesen elengedem a fantáziámat. Én olyanokat látnék szívesen, mint, amikor tavaly megmutattunk kilenc alapvető táncmozdulatot, amiket elsajátíthatsz ízibe. 

Meg azt is, amikor élesben gyakoroljuk ezeket egy fesztiválon:

View this post on Instagram

A post shared by wmnmagazin (@wmnmagazin)

Vagy a Dorka legforróbb filmajánlóit, hogy ne kelljen a hétvégén kibogarászni, mit nézzünk meg a moziban. A Fiala receptjeit, hogy mindig kerüljön valami finomság az asztalra. Meg a Szentesi életmódtanácsait, hogy hogyan éljük túl a hétköznapokat, és tanuljuk meg ignorálni a kretén embereket. Olyan régi nosztalgikus képeket, amiket nagyon szeretünk, mint amilyen ez is: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

wmnmagazin (@wmnmagazin) által megosztott bejegyzés

Na, ezek például mind lesznek sőt még több is, de nem szpoilerezem el. Először megmutatom, hogyan tudtok feliratkozni pár lépésben. 

1. A wmn.hu felületén a következő helyeken találod a hírlevélre feliratkozó gombokat

...vagy itt a szövegben, a képre kattintva a feliratkozáshoz vezet

... vagy itt a cikk végén:

Ha pedig a Facebookon jársz, akkor itt a borítókép alatt találod a linkünket,

Instagramon pedig a Feliratkozás buborékra kattintva, illetve a bió-ban elhelyezett linkre

2. Ha rákattintasz, akkor a következő mezőket töltsd ki mindenképp az adataid megadásával

3. A feliratkozás gombra kattintva, érkezik az e-mail címedre egy megerősítő levél. Ha nem találod, nézd meg a spamek között, a közösségi vagy a promóciós levelek között.

4. Az e-mailben a „Feliratkozás megerősítése” gombra kattintva már kész is az aktiválás

5. Az alábbi képen látható oldalra fog egyből elvezetni. Itt a beállításaidat frissítheted, ha például rosszul adtad meg a nevet, születési adataid. 

Ha sikeresen regisztráltál, akkor nincs más dolgod, mint hátradőlni, és várni az első hírlevelünket! Ha pedig vannak ötleteid, hogy mi mindent látnál, olvasnál szívesen a hírlevelünkben, ne tartsd magadban, és írd meg nekünk kommentben. Várjuk az ötleteiteket!

Köszönjük, hogy regisztrálsz!