Gergő nem tagadta, hogy ez nem könnyű, de őt sok helyzeten átsegítette az esküvőn tett ígérete. Nánási Pál azt mondja, ő máig ugyanúgy néz a feleségére (Ördög Nórára), mint a kapcsolatuk kezdetén – ebben segíti ők a szüleitől lett példa is. De a színpadon mindenki egyetért azzal, hogy – a fiúk szuper példája ellenére – nem mindig jön össze elsőre a holtodiglan-holtomiglan.

Fiala Borcsa egy kapcsolat megmentése kapcsán megjegyzi, hogy „egy kézzel nem lehet tapsolni.” De azt sem tagadja, hogy amikor huszonévesen férjhez ment, akkor egy „szédült liba” volt, és nem gondolt bele különösebben, hogy mit vár a kapcsolattól. Ez azóta már megváltozott.

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus szerint nem törvényszerű, hogy az idő múlásával egyre bölcsebbek leszünk, azon dolgozni is kell. És nemcsak azt kell lefektetni, hogy mit várunk egy kapcsolattól, hanem azt is, hogy mit tudunk adni.

Palya Bea szerint egy tudatos kapcsolat ott kezdődik, hogy az elején egy „szerződésben” le kell fektetni, mit várunk egymástól, a párkapcsolatunktól. Beának például fontos az egyedüllét, akár egy friss kapcsolatban is. Ez Palkóéknál is téma, ők úgy nevezték el az egyedüllét időszakát, hogy „apa-semmi.” Erre Gergő is rákapcsolódott, lehet, hogy azóta már ők is bevezették. Nézzétek meg, hogy ti mit vennétek át a Hello, WMN!-en elhangzottakból: