Sava Borcsa 2.0 a kulisszák mögött: 5 dolog, amit mindenképpen magammal viszek a közös főzésekből
A konyha az élet iskolájában a legklasszabb tanterem! – állítja Borcsa, és elmeséli, milyen tanulságokat, életbölcsességeket szűrt le a forgatásokon.
A konyha az élet iskolájában a legklasszabb tanterem! – állítja Borcsa, és elmeséli, milyen tanulságokat, életbölcsességeket szűrt le a forgatásokon.
A gin-tonik már jóval több mint egy évszázada a világ egyik legnépszerűbb koktélja. Egy 2016-os tanulmány szerint csak Nagy-Britanniában évente 40 millió palack gint értékesítettek, ami évi 1,12 milliárd gin-tonik elkészítéséhez elegendő. De minek köszönhetjük ezt a hűsítő italt?
Mondj nemet a zsírban sült tészták diktatúrájára!
Ha vágyat érzel valamilyen házi készítésű édességre, de tíz percnél több melót nem tennél bele, mindenképpen olvasd el ezt a cikket.
Ezen a tányéron minden szezonális – és egyszerűen csodálatos! Szentesi már mutatja is, hogyan készítsd el:
Miért volna illetlen és érzéketlen a vegán mascarponét nem hívni „olasz stílusú növényi krém”-nek?
Szevasztok, gyerekek!
Konyhai hack kezdőknek és naivoknak: a tésztafőzéshez használt forrásban lévő vizet előre felforralod és lefagyasztva tárolod a következő főzésig… na, ennél hasznosabb ötleteket gyűjtöttünk.