1. Ha nem posztoltál magadról legalább egy képet, nem is voltál ott.

2. Ha nem csekkoltál be Instán, Foursquaren és Facebookon, nem is voltál ott.

3. Ha nem hashtagelted be, hogy #robbiewilliams, meg #yolo, akkor legközelebb tudni fogod, hogy így nem ér.

4. Ha nem volt rajtad virágkoszorú, aranytetkó, meg derékra kötött kockás ing, akkor nem vagy menő.

5. Ha nem próbáltad ki a bungee jumpingot, akkor beszari vagy. Mondjuk én simán mondom magam inkább beszarinak, minthogy felmenjek oda.

6. Ha nem vodkaszódalájmot iszol, akkor fröccsöt, és az is menő.

7. Ha nem iszol alkoholt, akkor vegyél magadnak nulla százalékos sört vagy ásványvizet. És mindenki azt fogja hinni, hogy kokózol.

8. Ha egész hétre kimész, akkor te vagy a terminátor és tuti kokózol.

9. Ha nem kokózol, de megkínálnak és visszautasítod, akkor nagyon nagy király vagy.

10. Ha a dupla VIP részleg VIP részlegének külön elkerített szuperVIP részlegébe van jegyed, akkor egyedül fogsz bambulni, mert tuti nem lesz ott senki. Csak mi, mert nekünk is oda van jegyünk.

11. Ha hónaljig felér a nyáron beszerzett összes karszalagod, akkor durván jóarc vagy, mert a fesztiválosok jóarcok. Kivéve Balaton Soundosok.

12. Ha összeházasodsz a barátnőddel az itt kihelyezett házasságkötő sátorban, akkor menő vagy. De csak akkor, ha lány vagy.

13. Ha összeházasodsz a fiú barátoddal az itt kihelyezett házasságkötő sátorban, és fiú vagy, akkor kapsz egy szivárványos nyalókát.

14. Ha koncert közben magasba tartod a telefonod és videózol meg fotózol, ahelyett hogy jól éreznéd magad, és igazán jelen lennél, akkor tök jó lenne, ha legközelebb inkább otthon maradnál.

#yoloka

 

 Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Franz Pfluegl