Olyan vagyok most, mint a legnagyobb magyar ősanya: ha az egyik karomban ott volna Brad Pitt, a másikban meg Jason Momoa, akkor nem tudnám, melyikbe harapjak. Egyiket se adnám semmi pénzért, és választani sem tudnék. Akkor sem, ha pisztolyt szegeznének a fejemhez. Szomorú dolog ez. Sőt, még csak sorrendet sem tudnék mondani. Egyszerűen nem tudnám megmondani, hogy melyik gyerekemet szeretem jobban.

Mondjuk, jelen pillanatban Jason előnyére legyen mondva, hogy ő bizony nemsokára idejön. Szép lassan, hogy mindenki megértse:

Jason Momoa Magyarországon forgatja a következő filmjét. Ismétlem: Jason Momoa Magyarországon forgatja a következő filmjét.

A férfiisten, kinek képmására az úr megalkotta az embert (aztán nem tudom, mi történt…) állítólag már februártól kis hazánkban tartózkodik. Lássuk be, nem sok idő maradt felkészülni az eljövetelére, úgyhogy vágjunk is bele. „Jobb későn, mint soha” alapon mondom, hogy mihez kezdj most:

1. Tanulj meg faszán gitározni

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Guns N' Roses (@gunsnroses) által megosztott bejegyzés

Bár két hét igencsak kurta ahhoz, hogy eljuss a Slash-i magasságokba, de valami ilyesmit kéne hozni formában, és nem árt, ha mellé még dögös bige is vagy. A Guns N' Roses posztolta ezt a brazil-dán gyökerű gitárost, ahogy eszméletlenül csapatja a Sweet Child O Mine-t a gépével. A nőt btw Isa Nielsennek hívják. Momoa pedig nem hagyta szó nélkül, azt kommentálta a poszt alá, hogy #badass. Aww! Hát nem cukor? 

2. Szeresd a Guns N' Roses-t!

Az első pontból egyből értelemszerűen következik a második. Ami szintén elengedhetetlen. Szerencsére én imádom Axl-ékat, úgyhogy aki nem, az megszívta. Sajnálom, de ez van. Momoa őrületes Guns-rajongó! Megértem.

3. Legyél (igazi) ősanya!

Nem vicc! Momoa csipázza az igazi mamma formákat, méghozzá az olyanokat, akinek a szemében ott ég hevesen a fészekrakás tüze. A színész rajong a családjáért, és ódákat zengett róluk ebben a videóban. 

(A GIFen látható nő Lisa Bonet, ő az asszonya.)

4. Tanulj meg motorozni!

Én egészen jó úton vagyok ezügyben is, mert megfogadtam, hogy a jogosítvány megszerzése után, motorozni is megtanulok. Persze erre nem más fog megtanítani, mint Krisztián, minden oktatók legnagyobbika, aki vállalta azt is, hogy megtanít vezetni. Persze ő még nem tudja, hogy erre is vállalkoznia kell majd, de szerintem nem fog rá nemet mondani. Olyan embernek ismertem meg, aki nem ismer lehetetlent, és szereti a kihívásokat.

Na, de ez egy mellékszál. A lényeg az, hogy enyhén durván jó esélyekkel indulnál Jasonnál, ha tudnál motorozni, és, mondjuk, egy fasza chopperen grasszálnál a városban, a menő szuperhotelek körül, abban bízva, hátha Momoa épp arra lófrál.

5. Kezdj el sziklát mászni!

Nem vicc. Egy vagány motoros, gitáros, sziklamászó csaj egyből meghódítja majd a hőn áhított ember szívét

6. Ne legyél vegán!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Mondjuk, ezt annyira nem nehéz megugrani. Kivéve, ha megrögzött vegán vagy!

7. Szeresd a természetet!

Semmi cicoma, semmi fakszni. Momoa a természetes, vagány nőket szereti. Ha átestél már néhány plasztikai műtéten, akkor sajnos bukó van.

+1

Legyél D. Tóth Kriszta

DTK-nak ajánlgattam, hogy vigye el magával (mármint csak a műsorába) Momoát. Ha ezt megcsinálja, egész életemben hálás leszek neki. (És az lesz az első Elviszlek magammal, amelyiknél én is bent ülök majd a kocsiban.)

Szívesen!

Szentesi

Sziasztok!

Kiemelt kép: InterCom