1. „Öltözz a főnöködnek!" nap

Fizetésemelést vagy szabadságolást szeretnél kialkudni? Nincs más dolgod, csak öltözz a főnök kedvére, és máris hipnotikusan beletáplálhatod az érzést, hogy ő márpedig el akar engedni egy hosszú hétvégére, és ezt az ajándékba kapott kis minivakációt meg akarja fejelni egy fejedelmi, random fizuemeléssel. Hidd el, beválik!

Tipp: Arra vigyázz, hogy az ízléséhez hasonlóak legyenek a darabok, de még véletlenül se vegyél fel ugyanolyat, mint amilyen neki is van, mert visszafelé sülhet el a dolog.

2. Ma aranyos leszek" nap

Nos, nem véletlen, hogy egyszer, de tényleg egyszer sem volt még rajtam ez a szett. Merthogy minek? Hiszen én minden nap tudok aranyos lenni. Ha akarok. Hahaha!

Tipp: A piros gyümölcsminta és a „bentipapucson" elejtett masnis motívum bónusz pontot ér!

3. Mindenki bekaphatja" nap

Ez a nap sosem fordul elő velem, de ha netán mégis, akkor csak magamra kapom a bőrnackómat, és máris repesztek benne, istent és embert nem kímélve, átgázolva ungon-berken az irodába, ahol jobb, ha senki nem szól hozzám aznap. (Khm... mostanában kicsit sokszor meg kell húzni magunkat, de mit tehetünk? Szeretjük a Szentesit! – a szeretőség. (Sic!)

Tipp: Szerezz be egy középső ujját feltartó, Rihannás T-shirt-öt, így ez az érzés még jobban kifejezhető. Nem vitás.

4. Megmentem a világot a totális pusztulástól" nap

Általában így indul az összes napom, hogy belibegek az éterbe karcsú tűsarkakon, vörös rúzsban, decens, fehér garbóban, mert a világot megmenteni csakis így lehet, és kizárólag délelőtt amikor még nem etted le mellrésznél friss a sminked is.

Tipp: Fekete zakó és magas derekú, rakott nadrág javasolt a fent egekig magasztalt fehér garbóhoz.

5. Tegnap bebasztam" nap

Gondolom, ezt nem kell magyarázni. A régi életemben, az életmódváltásom előtti időkben, azaz Krisztus előtt kétezer kétszázban, még én is vad duhaj voltam, és alkalomszerűen, ismétlem, alkalomszerűen előfordult, hogy a hétvége már szerdán csütörtökön elkezdődött. De mára ez mind a múlté, csak neked akartam segíteni, kedves tétova fiatal, aki még éppen ezt a korszakodat éled.

Tipp: A főnököt nyugtasd meg, hogy kábé tíz év, és kinövöd ezt az egészet. Addig pedig szerezz be egy jó nagy napszemüveget!

Van még kérdés?

Szentesi Éva

A cikkben szereplő képek a szerző tulajdonában vannak.