Kis Zsuzsa cikkei

Összesen: 35 db cikk

A 72 éves Isabella Rossellini: tyúkokat tart és zöldpornót forgat

Kult – 2024. június 18. – KZs

Isabella Rossellini olasz–amerikai színész nem hétköznapi, ám végtelenül természetes nő, aki egyszerre mozog otthonosan Oscar-díjasok, illetve tyúkok, kecskék társaságában – többek között ettől is annyira különleges és egyedi. 72. születésnapja alkalmából Kis Zsuzsa meséli el, hogyan lett ez a kivételes nő ünnepelt sztárok gyerekéből modell, aztán színész, majd farmer és etológus.

„A gyógyító mozgás művészete benne van a kollektív tudatunkban” – A Nia tánc előnyei

WMN Life – 2024. május 9. – KZs

Brezina Kinga Nia oktató szerint ez a tános mozgásforma „az önismeret, az öngyógyítás és az önfejlesztés megvalósításának útja a mozgáson keresztül”.

A nem vagy elég jótól az elégig – a Radnóti Színház és Csoszó Gabriella fotókiállítása az Eötvös10-ben

WMN Ügy – 2024. április 17. – KZs

Fontos ügyek mellé álltak a Radnóti színészei, az érzékenyítő művészeti projektből április 28-ig tekinthető meg a kiállítás az Eötvös10 Pincegalériájában.

Véres női sorsokból inspirálódott a Dior luxusruha-kollekciója – a párizsi Dior Múzeumban jártunk

Kult – 2024. április 3. – KZs

Többek között Pippa Bacca története is visszaköszön a ruhákon, aki belehalt a társadalmi üzenetbe, amit át szeretett volna adni.

Mesternők: a szellemi munkát hagyták ott az építőiparért

WMN Life – 2024. március 20. – KZs

Három nő: egy kommunikációs szakember, egy festőművész és egy doktorált színháztörténész. Illetve az is igaz rájuk, hogy egy villanyszerelő, egy szobafestő és egy burkoló. Ők a „Mesternők”, a Nők az Építőiparban Egyesületet tagjai.

< 1 2 3 4 5 6 7 >