1.

„Főiskolán történt. A sráccal ismerősök voltunk, pár órára együtt jártunk. Cuki volt, vicces, szóval totál odáig voltam tőle. Aztán egyik este elhívott vacsorázni és moziba. Az étteremben kikérte a legdrágább fogásokat: előételek, koktél, homár… még desszertet is. Aztán amikor kihozták a számlát, rám nézett: »Kifizeted, ugye?« Annyira zavarba jöttem, hogy eszembe se jutott ellenkezni. Utána viszont azt mondtam neki, hogy a mozit inkább kihagynám, mert nem érzem túl jól magam. Mire elkért tőlem húsz dollárt benzinre, és amiért pocsékoltam az idejét. Faképnél hagytam. A végén még őneki állt feljebb, egyszerűen fel nem foghatta, miért nem akarok vele többet találkozni!”

2. 

Lány: Miért adsz borravalót?

Én: Mert… remek volt a kiszolgálás?

Lány: De hát kövér.

3. 

„Azzal dicsekedett, hogy ittasan szokott vezetni. Azt állította, a barátaival van egy »160 alatt semmit« nevezetű klubjuk, ahol a tagok berúgnak, aztán legalább 160-nal repesztenek az autópályán, miközben Snapchat-videókat küldenek egymásnak a sebességmérőről.

Az elmúlt három hónapban két barátom is meghalt ittas vezetés következtében.”

4. 

„Megkérdezte, ha mégsem működne kettőnk között a dolog, zavarna-e, ha a lakótársammal randizna.”

5.

„Megpróbálta titokban lefotózni a lábfejem. Semmi bajom azokkal, akik ilyesmire gerjednek, de ahogy ő csinálta, abban volt valami iszonyatosan ijesztő.”

6. 

„Megkérdezte, hogy jól bánok-e a gyerekekkel, ugyanis terhes az exétől, és ő nem annyira ért a babákhoz. (Első randi volt.)”

via GIPHY

7.

„Tinik voltunk, és mivel más megyében éltünk, általában Skype-on cseteltünk. Szerette volna egy igazi vagány badass benyomását kelteni, úgyhogy gyakran sztorizott a drogozásairól is. Ez végül oda torkollott, hogy egy ízben eljátszotta, hogy épp heroin-túladagolása van, miközben dumáltunk. Én teljesen kikészültem, sírtam, mint az állat, mivel azt hittem, épp végignézem valakinek a haláltusáját, közben azon agyaltam, hogyan hívjam ki rá a mentőket, amikor egyszer csak »meggyógyult«, és közölte, hogy most már jobban van. Soha többé nem beszéltem vele.”

8.

„Terrorizálta az osztály csendes gyerekét.”

9.

„Azt mondta, túl sokat mosolygok.”

10.

„Kiderült, hogy ő az, aki megdézsmálja mindenki kajáját a közös hűtőből.”

11.

„Jaja, nem mosakodtam. Nem igazán szeretek fürdeni. És zuhanyozni se, meg ilyenek.”

via GIPHY

12.

„Megcsókolt, majd hátralépett és közölte, hogy amúgy van barátnője.”

13.

„Megpróbált meggyőzni, hogy hagyjam ott a munkám, a megtakarításaimat fektessem aranyrudakba, aztán azon erősködött, hogy hadd olvassa ki tarot-kártyából, van-e közös jövőnk.”

14.

„Iszonyatosan bele voltam zúgva egyetemen az egyik évfolyamtársnőmbe. Amikor áthívott magukhoz, valamiféle plátói tanulós randira számítottam (amit nem bántam, hiszen addig sem vagyok egyedül). Ám amikor odaértem, már ott volt egy másik csoporttársunk is. Ok, szóval akkor csoportban fogunk tanulni?

Kiderült, hogy ő és az anyukája egy komplett MLM- (multi-level marketing vagy network marketing) bemutatóval készültek. Volt videó, könyvek, minden. Egy darabig maradtam, mert nem akartam udvariatlannak tűnni, de aztán leléptem. Hatalmas csalódás volt.”

15.

„Kilenc hónap után kidobott, mondván, még nem áll készen egy komoly párkapcsolatra. Majd másnap összejött valakivel, akihez öt hónappal később hozzá is ment.”

16.

„Monopolyztunk. Az a játék a legrosszabbat hozza ki az emberekből.”

via GIPHY

17.

„Nem hitt a dinoszauruszokban. Fanatikusan vallásos volt, és amikor valakivel beszélgetve a dinoszauruszokra terelődött a szó, azt mondta, szent meggyőződése, hogy a dinoszauruszcsontokat az ördög tette oda, hogy átverjen bennünket.”

18.

„Lefeküdt az apámmal.”

Fiala Borcsa

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images