WMN Egszsg
WMN Egszsg

Fogadjunk, hogy te sem ismered elég jól a puncidat! – Könyvajánló

WMN Egszsg – 2023.05.27. – FR

Hiánypótló kötet született a női nemi szervek működéséről és a női szexualitásról, ami szakszerűen, ám közérthetően ad választ minden kérdésre (azokra is, amiket eddig nem mertél feltenni). Filákovity Radojka ajánlja:

A stresszkezelés és a motiváció érdekli a legjobban a diákokat

WMN Egszsg – 2023.05.20. – PZs

LelkiFröccs névvel indítottak a Debreceni Egyetem pszichológushallgatói egy programot, amelyben a többi egyetemi polgárnak segítenek az életüket érintő fontos kérdéseiben. Win-win helyzet: ők is tesztelhetik a frissen szerzett tudásukat, és mások számára is hasznossá válnak.

Helyettesítheted-e jógával a gyógytornát? Röviden? Nem!

WMN Egszsg – 2023.05.15. – WMN

A jóga néha valóban csodákra képes, de ez nem jelenti azt, hogy a jógaoktatók csodatevők lennének – még ha sokan ezt várják is tőlük.

„Lehet, hogy csak az utódainkban mutatkozik meg a környezeti ártalmak hatása” – Interjú Prof. Dr. Tóth Miklóssal, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság elnökével

WMN Egszsg – 2023.05.15. – KAd

Hormonpótlás helyett életmódváltás? Többek között erre a kérdésre is válaszolt Prof. Dr. Tóth Miklós, a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság elnöke annak apropóján, hogy ma van az európai hormonnap.

„Az autizmusom új perspektívákat adott nekem”

WMN Egszsg – 2023.05.14. – NP

„Szeretnék az művészetemmel segíteni az embereknek, ha fáj számukra a valóság” – Nádudvari Péter portréja az autizmus-spektrumzavarral élő Nagy Tekla pályakezdő művészről.

„Mindegyik lombikunkból tanultam valamit” – Interjú HeyJulie-val

WMN Egszsg – 2023.05.14. – KC

Inzsöl Júliát, azaz HeyJulie-t sokan ismerhetik már a közösségimédia-felületeiről, főként azok, akik érintettek a fájdalmas menstruációban, az endometriózisban, vagy termékenységi gondokkal küzdenek. Olvassátok el Krajnyik Cintia vele készült interjúját!

Védelmet nyújt, fokozza a gyönyört, mi mégis megszabadulunk tőle

WMN Egszsg – 2023.05.12. – SzAE

A divaton kívül nem sok észérv szól az intimszőrzet eltávolítása mellett.

Hagymaszagú kányazsombor nyersen, bodzavirág rántva – ehető vadnövények túráján jártunk

WMN Egszsg – 2023.05.11. – INK

A legfontosabb szabály, hogy csak azt szedjük le, gyűjtsük be, amit biztosan ismerünk, százszázalékosan be tudunk azonosítani! – figyelmeztet szerzőnk, aki az ehető vadnövények nyomába eredt.

< 1 2 3 4 5 6 7 >