Ezért menj át fülezni a haver lakásába (Recepttel!)
A malacfül az új marhapofa!
A malacfül az új marhapofa!
Gyertek velünk beszélgetni, vitázni, enni-inni a WMN konyhájába! Vár benneteket DTK és Fiala Borcsa, na és vendégeik. Dőlj hátra, kapcsolj ki minden mást, itt az első adás: Konyhában a helyünk! Étel. Ital. Férfi. Nő.
Szentesi Évi, a bukott böjti angyal útja a paradicsomtól a purgatóriumig és vissza. A tanulság? Az is van: soha többé nem csinálok olyan butaságot, hogy lemondok róla!"
Ha az embernek elutazik a főnöke, mi más tehet, mint hogy egy kicsivel még komolyabban veszi a munkát, még szorgalmasabban dolgozik, erejét megfeszítve... öööőő kinyitja az iroda avatójáról maradt pezsgőt, és süt mellé egy kis orosz palacsintát. Mindezt persze fényes délben, munkaköri kötelességből kifolyólag. Szentesi Egyszemélyes konyhája – ezúttal irodai munkaebédnek álcázva.
A gyerekkor ízei és emlékei újra és újra előtörnek a múltból. Szentesi Évának az egyik ilyen alapélménye a vasárnapi ebédhez szorosan hozzátartozó húsleves. De ez nem csupán egy recept, hanem valami más is. Egy szerelem története, amelyben igen fontos szerepet kapott az étel...
Létezik a szakításra jó recept? Nem hinnénk. Az viszont tuti, hogy minél jobban vágysz a másikra, minél jobban imádod, minél kevésbé tudsz neki ellenállni, annál nehezebb. De egyszerűen néha muszáj otthagyni.
A legközönségesebb tea is finomabb lesz egy kis rumtól, a legolcsóbb bor is ízletesebb, ha megfűszerezed, és forrón fogyasztod. Csak az a lényeg, hogy ne forrald fel. Hiába hívják forralt bornak, akkor sem. Annyira hideg van, hogy eljött a forró italok ideje. Horvát Sára receptjeit mindenképp érdemes kipróbálnod!
Tegye fel a kezét, aki nem másnapos! Na, és akkor most kettőtök közül az készítse el ezt a remek, éltető reggelit, akinek kevésbé fáj a feje.