WMN KNYHA
WMN KNYHA

Főzőműsorok szerkesztőjeként ezeket a tuti időspóroló trükköket tanultam – Flóra konyhai tippjei

WMN KNYHA – 2022.05.20. – TF

Konyhai hack kezdőknek és naivoknak: a tésztafőzéshez használt forrásban lévő vizet előre felforralod és lefagyasztva tárolod a következő főzésig… na, ennél hasznosabb ötleteket gyűjtöttünk.

Ilyen szép időben vétek a konyhában rostokolni! – 3 turbó recept hummusszal

WMN KNYHA – 2022.05.13. – FB

Mondjuk is gyorsan, miért egyél hummuszt: mert finom, szuper egészséges, az egyik alapanyagát tartják az afrodiziákumok királynőjének, ráadásul csodás ételeket lehet készíteni a felhasználásával!

Mámorosan szép emlékeink szerény birtokosa – Házi gyökérkenyér – recepttel

WMN KNYHA – 2022.05.10. – FB

„A boldog szerelem létfeltétel és munkafeltétel, mint a kenyér, a toll, a szabadság” – írta Nemes Nagy Ágnes. Az irodalom, a költészet, de a mi életünk is telis-tele van a kenyérrel kapcsolatos metaforákkal, emlékekkel, érzelmekkel, ami nem is csoda, hiszen az emberiség tízezer éve süti ezt az egyszerű, mégis fejedelmi ételt.

A háborús fejadagok hívták életre, mégis a békés világ kedvence lett – Lávaként feltörő gyümölcsös morzsasüti (recepttel)

WMN KNYHA – 2022.05.06. – FB

Íme, egy desszert, amiről akkor sem kell lemondanod, ha figyelni szeretnél a vonalaidra (hiszen cukorcsökkentett, és ráadásul pofonegyszerű is).

Ünnepi csokoládétorta, amit csak csukott szemmel szabad enni (a maximális kéj miatt) – Recepttel

WMN KNYHA – 2022.04.30. – FB

Anyák napjára sok szeretettel mindenkinek, akit anya szült. (És annak is, akit nem.)

Így lehet belőled egy csapásra darázsderekú világszépe – 2+1 tuti recepttel

WMN KNYHA – 2022.04.28. – FB

Izgalmas hozzávalók a kamrapolcon: feketelencse, szárított gomba és tahini – csak ennyi kell az örök szépséghez és darázsderékhoz, állítja Fiala Borcsa

< 1 2 3 4 5 6 7 >