Varga Erika vitte a prímet poénok terén: a roma viseleteket és kultúrát népszerűsítő társadalmi vállalkozásként is működő Romani Design cégvezetőjének fergeteges humorérzékéről már a beszélgetés legelején megbizonyosodhattunk, amikor elárulta: őt valójában mindig is Gyöngyinek hívták a családban, csak azóta lett Erika, hogy a főnökük lett. 

A fitnesz-világbajnokból lett edzőterem-tulajdonos, életmódtréner és ételkiszállítási vállalkozást vezető Béres Alexandra kellő öniróniával mesélte el, milyen naiv volt, amikor húszévesen banki hitelért sétált be egy pénzintézetbe a lakótelepi kis lakásából. A fitnesz-világbajnok ma már azt is nevetve idézi fel, hogy őt a profi üzleti tervek helyett kezdetben a szíve vitte előre. Őszintén beszélt arról, miért fontos ma is a személyesség az üzletében – és hogy miért nincs sofőrje még akkor sem, ha hetente akár több ezer kilométert is vezet. 

Heal Edina nyolc évig volt a Google ügyvezetője Magyarországon, ma az Egyenlítő Alapítvánnyal azért dolgozik, hogy a nők és férfiak egyenlő lehetőségeket és esélyeket kapjanak a munkaerőpiacon. Edina fejből sorol egy csomó statisztikát és nemzetközi példát a témában, például azt is, hogy noha a nők alapította vállalkozások pénzügyileg sikeresebbek, sokkal kevesebb befektetés áramlik hozzájuk. 

A nézők – lévén hogy D. Tóth Kriszta is ott volt a vendégek között – még WMN-kulisszatitkokat is megtudhattak. Például azt, hogy roskadt össze főszerkesztőnk, amikor fél év WMN után teljesen kiborult. Hogy ki és miért mondta róla, „nagyon cuki, de agresszív”? És hogy miért fontos mozgatórugója egy csapatnak a szeretet. Hogy ezt megtudjátok – és még sok-sok mókás, elgondolkodtató és olykor bicskanyitogató sztorit –, nézzétek meg a videót

A Hello, WMN!-rendezvények főtámogatója az F&F, júniusi estünk tematikus támogatója az Erste Bank és a Carlsberg volt. 
Színpadkép és díszlet: Torter e-Design.