1. Milyennek látod a mai fiatal felnőtteket?

Az utóbbi időben egyre több fiatal felnőtt hangját hallom, akik nyitottak, érdeklődőek, tudják, mit akarnak, és azt is, hogy ezt milyen úton-módon érhetik el. Nem félnek kérdezni, és vannak válaszaik. Lehet, hogy én idealista vagyok, de hosszú szünet után (ez idő alatt egyáltalán nem láttam a fiatal felnőtteket a „tömegben”), most, 2017 márciusában örömmel látom ezt.

2. Tényleg minden jobb volt akkor régen?

Van ez a Belga szám a Bezzeg régen. „Bezzeg régen fiatalabb voltam. Bezzeg régen minden jobb volt. Akárki akármit mond. Mondom, régen minden jobb volt. Nem nyitok vitát, jobb volt."

3. Lennél-e ma pályakezdő?

Igen. Szerintem mindig jó valamit elkezdeni.

4. Mi volt életed legnagyobb konfliktusa a szüleiddel?

Én az anyukámmal éltem, úgyhogy csak vele volt konfliktusom, nem is kevés. A legnagyobb talán az, amikor egyik buli után nem mentem haza, csak másnap. Amikor megkérdezte az ajtóban, hogy hol voltam, azt mondtam, hogy kirándulni. Hirtelen ez jött őszintén. Ettől olyan ideges lett, hogy leordította a fejem, és nem engedett el pár hétig sehova. Mondjuk, nem lett volna baj, ha megkérdezi, hogy milyen volt a „kirándulás”, és miért volt ez nekem ennyire fontos, hogy elfelejtettem hazamenni...

5. Mi volt az, amivel te lázadtál?

Nem voltam nagy lázadó. Talán az öltözködésben voltak szélső értékek. Például a fekete korszak, amikor Depeche Mode-klubba jártunk. Az, mondjuk, lehet, hogy lázadás volt, de inkább a suli ellen, nem a család ellen. Emlékszem, nyáron is fekete kabátban, bakancsban jártunk. A rendszerváltáskor lázadtam persze, de ott az volt inkább a fura, aki nem lázadt. Jó időszak volt...

A március 20-i „Generációk harca" Hello, WMN! esten DTK beszélgetőtársa lesz a legendás színésznő, Tordai Teri, valamint szintén színművész lánya, Horváth Lili is, akinek bemelegítő körkédéseinkre adott válaszait ITT OLVASHATOD EL.

Kép forrása: Bábel-Szűcs Szilvia