-

1. Mikor szeretted legkevésbé a tested?

Nem is olyan régen volt az, amikor már nem bírtam a testemben létezni, és azt éreztem, hogy ezen bizony gyorsan változtatnom kell, mert így nem lehet élni, főleg egy színpadi embernek, aki néha magával viszi ezeket a gátlásokat a világot jelentő deszkákra, és ezt bizony észreveszi a közönség is.

2. És mikor szeretted a legjobban?

Talán most szeretem magam a legjobban.

3. Mi az, amit soha nem tennél meg érte?

Azt hiszem, én mindent megtettem érte.

4. És mi az, amit mindenféleképpen megtennél/megteszel?

Sportolok, odafigyelek az étkezésemre, és arra, hogy szeressem a testem.

5. Mi az, amit soha nem mutatnál meg belőle másoknak?

Szemérmes embernek tartom magam, így van egy határ. Engem nem zavar, ha valaki meztelenkedik, de rajtam mindig ott fog maradni a bugyi és a melltartó... Persze egy párkapcsolatban más a helyzet. Ott le kell vetkőzni a gátlásokat, mert elég szerencsétlen tud lenni, ha folyton takargatjuk a testünket.

6. Mitől szép számodra a test?

Szeretem, ha egy testen látszik, hogy foglalkoznak vele. A testünk szolgál az ápoltság és a lelki harmónia tükreként. A testünk része az arcunk, az arcunkra pedig kiül a lelkiállapotunk. Ha valami nincs rendben, akkor a testünk sokszor tünethordozó. Akár betegség is érheti a lelkiállapotunk miatt. Ha csak a külsőt nézem, szeretem a formás férfitestet, a nőkön a szép idomokat, de a természettől elrugaszkodott testeket (férfiasan izmos nők, totál leszálkásított férfiak) már nem. Mindenkinek más a szép, és azt gondolom, ez egy nehéz kérdés. Én a szemet nézem meg először egy arcon. Az mindent elárul. Ha a tekintet rendben van, azután a testet kezdem el figyelni, de inkább a mozdulatokat, testbeszédet. Na, az tényleg nagyon beszédes tud lenni. Ez a másik dolog, ami döntő egy emberi kapcsolat kialakításában.

-

A következő részben Náray Tamás válaszait olvashatjátok ugyanezekre a kérdésekre.

Kép: Csiszér Goti/WMN