WMN Life
WMN Life

Nyáry Luca: „Lépten-nyomon azt éreztetik velem, ez az egész egy rejtett lehetőség, amit elszalasztok azzal, hogy rosszul érzem magam”

WMN Life – 2020.12.21. – NyL

„Szokásunkká vált fogni valami rémeset, és azt ismételgetni, hogy az az icipici kedvesség a fos közepén valamiképp inspiráló.” – Van, akinek nem hozott hálát 2020. Ebbe az átkozott évbe ez is belefér.

Dr. Gyurkó Szilvi: Elköszönök

WMN Life – 2020.12.21. – GySz

Vigyázz magadra, Szilvi! Egy picit veled megyünk mi is. Szeretünk, drukkolunk – és várunk vissza.

Én nem sírok, te sírsz! – Így lettek meghatározó ünnepi jelenséggé a karácsonyi reklámok

WMN Life – 2020.12.21. – SzAE

Az évnek van egy időszaka, amikor nem elkapcsolsz a reklámokról (na, jó, egy részükről), hanem újranézed őket a YouTube-on. Megbocsátod a giccset, alig várod, hogy kidurranjanak a könnycsatornáid, és lelkesen osztod tovább az életérzést. Szabó Anna Eszter utánajárt, honnan indult az ünnepi reklámfilm műfaja, és hogyan lett mindannyiunk kedvenc „guilty pleasure”-jévé.

Angol-magyar fúziós álommenü karácsonyra – Pásztory Dóri képzeletbeli konyhájából

WMN Life – 2020.12.21. – PD

Ha még mindig hezitálsz, mi kerüljön az ünnepi asztalra, Pásztory Dóri szolgálhat neked pár remek ötlettel! Ha már megvan a menü, akkor pedig tedd el ezt a cikket jövőre.

WMN-kvíz: Tudod, hogy kiknek köszönhetjük ezeket a karácsonyi slágereket? – Teszteld magad!

WMN Life – 2020.12.21. – DD

A könyöködön jön már ki a Feliz Navidad. De vajon tudod, ki énekli eredetileg? A karácsonyi dalok ezer és ezer verzióban élnek. Olykor már nem is emlékszünk, ki volt az alkotó. Vagy mégis? Próbáld ki magad:

Amikor saját magadnak teszel keresztbe – Az önszabotázs okai mélyebbre nyúlhatnak, mint gondolnád

WMN Life – 2020.12.21. – FR

Van, hogy tudattalanul teszünk magunknak keresztbe. Mi magunk akadályozzuk meg a célunk elérését; például eltolunk magunktól egy számunkra megfelelő embert, benne tartjuk magunkat egy rossz helyzetben, foggal-körömmel ragaszkodunk egy rossz szokáshoz, pótcselekvéssel fedünk el egy döntést… stb. Az önszabotázs veszélyes műfaj.

„Azta. Lehet, hogy tényleg lesz egy gyerekünk?” – Egy lombikterhesség krónikája

WMN Life – 2020.12.20. – WMN

„Egy gyerek ugyanolyan gyerek, nem lesz attól más, hogy egy embriológus rakta össze sejtenként, és nem otthon, hagyományos módszerrel készült. Senki nem fogja tudni megkülönböztetni egymástól a két módszer végeredményét. És senkinek nincs joga azt mondani, hogy ha csak ez az egy eszköz, megoldás küzd le egy akadályt, akkor ne lehessen igénybe venni.”

Steiner Kristóf: Ne kelljen több világot megrázó tragédiának történnie ahhoz, hogy megértsük, törvények, kormányok jöhetnek-mehetnek, az ember az ember, a család az család!

WMN Life – 2020.12.20. – SK

„Így lettem társtulajdonosa és szerkesztője az újságnak, amelynek alapítója magyar zsidók százait mentette meg a nácizmus karmaiból, és segítette Nimi nagypapáját – így közvetve a szüleit, és őt magát is – a hazatalálásban, a megbékélésben, a gyógyulásban és a családalapításban” – egy hihetetlen történet Kristóftól, és az ő „karmájáról”, sorsáról, vagy nevezzük bárhogyan.

< 7 8 9 10 11 12 13 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast