WMN Life
WMN Life

Amikor annyira meditálsz, hogy már fáj

WMN Life – 2023.07.19. –

„Nem vagyok zen mester, átlagos huszonéves budapesti nő vagyok, saját élményem megosztásával azt szeretném feltárni, hogy mi az, amit én ettől a rituálétól kaptam.” Ha valaha vonzott a zen-szertartás, most megmutatjuk, pontosan hogyan is zajlik.

Minden kutya külön egyéniség? – Így befolyásolja a fajta az ebek viselkedését

WMN Life – 2023.07.19. – MD

Bár léteznek bújós pitbullok és távolságtartó golden retrieverek, a fajta továbbra is fontos kiindulópont, ha kutyát szeretnénk.

Honnan tudod, hogy vízbiztos a gyereked? (Igazából sehonnan)

WMN Life – 2023.07.19. – TF

Amint elérik a magyarországi természetes vizek a kellemes nyári hőmérsékletet, elkezdenek jönni a különböző tragédiákról, fulladásos balesetekről szóló hírek, amik közül a gyerekeket érintők fájnak a leginkább. Mit lehet tenni szülőként a biztonságos strandolásért?

Újraépíteni mindent a nulláról – A külföldre költözés lelki kihívásai

WMN Life – 2023.07.18. – WMN

Nem te vagy az egyetlen, akinek az utóbbi hetekben újra megfordult a fejében, hogy talán mégiscsak külföldön kellene folytatni… Ha komolyabban is foglalkoztat a gondolat, itt egy kis segítség a megvalósításhoz, legalább a lelki részéhez:

Nyáry Luca: Ahogy a kereszténység, úgy valahol az LMBTQ-közösséghez tartozás is a megbocsájtásról szól

WMN Life – 2023.07.17. – NyL

Nyáry Luca véleménycikke az LMBTQ-közösség és a vallás kapcsolatáról, Hodász András coming outja kapcsán.

Valóra vált nyári rémálom: segítség, kiszáradt a gyerek!

WMN Life – 2023.07.17. – HV

Sokkal hamarabb ki lehet száradni kánikulában, mint gondolnánk. Még egy gyakorlott, háromgyerekes anya sem gyanakodott, mekkora a baj, amíg a tünetek ijesztővé nem váltak. Megírta a történetüket, és a gyerekorvosukkal is konzultált, hogy veletek ne fordulhasson elő hasonló.

Márk Szonja: Lehet hibázni, belátni azt, hogy bár jó sütiket sütök, vállalkozónak csapnivaló vagyok

WMN Life – 2023.07.17. – FB

Márk Szonja újságíróból lett először hobbisütő, majd profi cukrász, megnyitotta a saját helyét, az Édesemet, szakácskönyveket jelentetett meg, workshopokat tartott. A Covidon még átvitte a lendület, aztán az anyag- és rezsiárak durva elszállásakor a Facebookon írt posztban tudatta mindenkivel: kénytelen bezárni. Most megkerestük, hogy elmesélje, mi lett vele azóta.