Csodálatos padlizsán és más zöldséges örömök – Szentesi jegyzete a konyhából
Végy egy padlizsánt. Vagy ha már megvetted, ne dobd ki!
Végy egy padlizsánt. Vagy ha már megvetted, ne dobd ki!
Ínycsiklandó finomságok halloweenre, őszi szünetre… vagy csak úgy: Fiala Borcsától és Tóth Flórától.
Lengyel pierogi, avagy krumplis tészta másképp. Kedves grenadírmars, köszönjük, majd értesítjük!
Úgy érzed, igazi profi vagy a konyhában? Hát lássuk!
Feljegyzéseim a konyhából – Szentesi Éva.
Zöldséghéjból alaplé, reteklevélből pesztó? Simán! Reméljük, a cikk olvasása után te is észreveszed a konyhai maradékokban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
Kedves gombaszkeptikusok, ezzel a két recepttel szeretnénk meggyőzni titeket, hogy gombát enni jó:
Tóth Flóra a szerkesztőség egyik nagy kávérajongója, aki nemcsak inni, de enni is nagyon szereti a kávét. Így a világnapjára néhány kávés recepttel készült nektek.