Al Ghaoui Hesna: „Később jöttem rá, hogy poszttraumás stressztüneteim voltak” – Az élet sava Borcsa
Rendhagyó módon – a körülményekre való tekintettel – áttettük a székhelyünket az irodai konyhába, de így legalább még felszabadultabb lehetett a hangulat, hiszen tulajdonképp otthon voltunk. Ez is indokolta, hogy vendégváró receptekkel fogadtam Hesnát, akivel egyik témából csaptunk a másikba – miközben azért a kezünk is járt. Míg elkészült a hideg és a meleg sajtos golyó, kaptam néhány izgalmas szír konyhai tippet, de beszélgettünk dühről, szégyenérzetről, félelemről, és poszttraumás stresszről is… majd az is kiderült, hogy miért jók a sütős-főzős YouTube-videók, főleg karantén idején. Hesna elárulta, hogy mi az, ami igazán kikapcsolja, és Puzsér is felbukkant a konyhában, bár egészen meglepő formában. Ha tudni akarjátok, hogyan, nézzétek meg a videót! Az élet sava Borcsa: Al Ghaoui Hesnával.