-

1. Szexi Kiszel

BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNUNK SZEREZETTEL! ❤️♥️🎅🏻#mikulás, #december #ünnep 🎅🏻❤️♥️

529 Likes, 23 Comments - www.kiszeltunde.hu 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde) on Instagram: "BOLDOG MIKULÁST KÍVÁNUNK SZEREZETTEL! ❤️♥️🎅🏻#mikulás, #december #ünnep 🎅🏻❤️♥️"

Kezdjük a nővel, aki meghonosította hazánkban a kalendáriumozást: igen ő Kiszel Tünde. Kultikussá vált naptárait minden évben nagy izgalom övezi, ugyanis nincs új év Kiszel Tünde naptárja nélkül. Lehet őt szeretni, nem szeretni, csodálni, utálni, számomra mégis ő a celebség koronázatlan királynője, én egyenes imádom a naptárjait. 

2. Szexi Elnöknő

A legszexibb elnöknő: név szerint, Erzsébet Fenevadova idén a választási évben bekeményített, és beszállt a naptárbizniszbe. És milyen jól tette! Ha már márciusban ilyen dögösen pózol, mi lesz decemberben? Ó, anyám borogass!

3. Szexi papok 2018 – Tövismadarak lvl 99

MissWhite (@lisa_blanc) | Twitter

The latest Tweets from MissWhite (@lisa_blanc): "Quand tu te prend une branche dans la rue et qu'un papi se fout de ta gueule.. La journée commence bien"

Íme, a bizonyíték, hogy idén is lesz papos naptár, úgyhogy izzíthatjátok az olasz kapcsolatokat, hogy küldjék az árut. Minden évben Vatikán város legtiszteletreméltóbb szent embereit plakátra tűzik, bizonyítva, hogy az olaszoknak van humoruk. 

4. Szexi CSAK

Nem csak szexik, cukik is vagyunk. Klement Csaba animációs rendező, GIF-művész egyebek közt a Comedy Centralon futó fél perces GRRR Land alkotója, minden évben előrukkol egyedi „Csakalendárium” névre keresztelt naptárával. A szexi pózokon kívül cuki szereplők tűnnek fel a város különböző helyein. Vigyázat, minden évben elkapkodják!

5. Szexi tűzoltók 

@firefighters_rescue_animals absolutely adore the rescue puppies. They are either biting their fingers or fast asleep in their arms at the photo shoot.... So so adorable! 🐶👨🏼‍🚒❤️ AFTERPAY is available for Australian residents so buy a puppy calendar for Xmas for friends, family members or a partner... #adoptdontshop #firefighters #australianfirefighterscalendar #bomberos #bombieros #pompier #pompiere #puppies #australia #rescuedog @linc_decker @timco89 @papa_c_15

1,512 Likes, 27 Comments - Aus Firefighter Calendar (@australianfirefighterscalendar) on Instagram: "@firefighters_rescue_animals absolutely adore the rescue puppies. They are either biting their..."

Az ausztrál tűzoltók nem aprózták el. Adománygyűjtés jelleggel minden évben a fiúk bedurrantják a bicókat, és plakátfiúnak állnak, hogy az így szerzett pénzt jótékony célokra költhessék. Hangos sóhaj*.

6. Szexi New York-i taxisok

Now shipping! #newyorkcity #taxidrivers #2018calendar

33 Likes, 2 Comments - The NYC Taxi Drivers Calendar (@nyctaxicalendar) on Instagram: "Now shipping! #newyorkcity #taxidrivers #2018calendar"

Az idei szexi naptárak versenyének egyértelmű győztesei a New York-i taxisok. Cukik, viccesek, baromi jó képek készültek róluk. Mindenképp kattintsatok át az Instájukra, és nézzétek meg, ha szeretnétek vidáman kezdeni az újévet. 

7. Szexi sörfőzők 

A szexi kézműves minőségi kraft söröket készítő srácok, idén májusban álltak kamera elé, hogy népszerűsítsék a minőségi sörkészítést és magát a Kraft sörfesztivált, ahol az új hullámos söröket kóstolhatja meg a nagyérdemű közönség. Szerintünk pedig, aki minőségi sörfőzésből keresi a kenyerét, az pont annyira férfiideál, mint bármelyik plakátfiú (aki pedig tyúkkal pózol, az igazi férfi – üzeni a Zimre). Éljenek a szexi sörfőzők!

+1 Szexi WMN

Na, de mi sem maradhatunk ki a sorból. Inspirálódva ezekből a bátor és szexi emberekből, összeállítottunk mi is egy 2018-as szelfi-naptárat. Átlapozni kötelező! Boldog új évet! (Kattintsatok a nyílra, hogy a további képeket is láthassátok!)