Ha esetleg annak reményében nyitottad meg ezt a cikket, hogy szexi tartalmat fogsz kapni, akkor jó helyen jársz.

Mindig is imádtam azt az elképzelést, hogy összeálljunk egy naptár fotózásához a háttérben dolgozó kollégákkal együtt, hiszen nem csak mi, a magazin szerzői és „arcai” gürizünk. Fennállásunk óta másodjára készítettünk naptárat, nézd meg a tavalyit ITT, idén pedig híres filmplakátokat gondoltunk újra. Bemutatkozik videós csapatunk, és felkészül Erika is, az irodavezető. Sőt, nemcsak nők lesznek a plakátokon, hanem férfiak is. Na, ezt kapjátok ki!

Bevallom, nem volt egyszerű dolgunk… hol mindenki szerepelni akart, hol pedig senki sem. Voltak vad ötleteink, akadtak túl szoftosak, végül megtaláltuk azt a 12+1 filmplakátot, amelyeket méltó módon meg tudtunk eleveníteni egy-egy kép erejéig.

Reméljük, ti is annyi örömöt fogtok találni bennük, mint mi a fotózás során. (Illetve reméljük, a kollégáink is, akik most látják fullosan először.)

A következő fotók letöltésével ti is elkészíthetitek otthon a saját WMN-naptáratokat. A képekből egy – a nyomtatónkhoz (Canon) készült – alkalmazással készítettünk kalendáriumot. Kiválasztottuk a stílusához passzoló betűtípust, dizájnt, és kinyomtattuk. Voilá!

Ezúton mindenkinek humorban, boldogságban, örömökben és öniróniában gazdag 2019-et kívánunk!

Borító 

Január 

Február 

Március 

Április

Május

Június

Július

Augusztus

Szeptember

Október

November

December

Fotók: Kerepeczki Anna