Rátok van bízva, hogy hisztek-e a bullshit horoszkópírói képességemben, de én pontosan tudom, hogy igazam van: ismerlek benneteket, és a szerelmi életeteket is vágom. Aki nem hiszi, olvassa el, és cáfoljon meg. (Ha valaki számára nem egyértelmű, hogy ez vicc, akkor itt köszönjünk el egymástól.) 

Mérleg – akit imádni kell

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

libra memes♎️ (@libras.society) által megosztott bejegyzés

Egy igazi Mérleg akkor is követi a vágyait, ha józan ésszel végiggondolva rohadt hülye ötlet. Ez a hétköznapi életben kevésbé szerencsés tulajdonság, de ha flörtölésről van szó, akkor kiváló. Két dolgot nem szeretsz: ha meg akarják mondani, hogy mit csinálj, és a túlzott passzivitást. Szóval te a flörtben is a „partner in crime”-ot keresed. Az életben meg az egyensúlyt, amit általában meg is találsz (minden más jeggyel ellentétben, akik szintén keresnék, de te már lestoppoltad). Ehhez nagyon fontos számodra, hogy a párod mindennap éreztesse veled: te vagy a legcsodálatosabb lény a földön. Ez igazán felnőtt hozzáállás a részedről.

Mondhatnánk, hogy nincs köze a szerelemhez, de a legtöbb milliárdos a Mérleg jegyűek közül kerül ki.

Szóval aki nem akar a pénzen parázni, keressen magának egy szimpatikus Mérleget, és támogassa mindenben.

Aki passzolhat hozzád: Vízöntő, Kos

Oroszlán – akit szórakoztatni kell

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Leo Memes ♌ (@leo.legacy) által megosztott bejegyzés

Te úgy flörtölsz, hogy észre sem veszed, mert általában elsősorban magaddal vagy elfoglalva. Ez csak azért kellemetlen, mert a párod általában észreveszi, és gyakran meg is sértődik. Főleg, ha ő is Oroszlán, mert érdekes módon a saját flörtölésedet természetesnek tekinted, de ha a párod tenné ugyanazt, akkor a hajadat (sörényedet) tépnéd. Néha annyira magaddal vagy elfoglalva, hogy észre sem veszed, ha valaki veled akar flörtölni. Nagyon fontos számodra, hogy a párod tudjon lelkesedni érted, és szórakoztasson. Bizonyos értelemben olyan vagy, mint egy igazi oroszlán, ha valaki megijeszt a durva vagy undok viselkedésével, akkor elmenekülsz.

Annyira vigyázol a lelkivilágodra, hogy csak akkor esel szerelembe, ha fejben is jó döntésnek érzed. De az is lehet, hogy ez csak a hivatalos indoklás, valójában annyira utálsz osztozkodni, hogy inkább ezzel az ürüggyel magányos maradsz.

Így legalább mindig te választhatsz filmet.

Aki passzolhat hozzád: Nyilas, Vízöntő, Ikrek

Ikrek – akivel bírni kell a tempót

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gemini Memes (@geminimemes__) által megosztott bejegyzés

Te mindenkivel jóban vagy, ami elvben egy tök jó tulajdonság, de éppen ezért meglehet, hogy akivel éppen flörtölnél, azt hiszi, hogy ez az alapbeállítás. Nem pillantásokkal meg gesztusokkal flörtölsz és ismerkedsz, csakis szavakkal. Amit nem lehet elmondani, az nincs. Amit meg el lehet mondani, azt te rögtön el is mondod.

(Ez nem feltétlenül szerelmi kérdés, de senkinek a titka nincs biztonságban nálad).

Fontos, hogy a párod lépést tartson veled, ha épp mehetnéked van (= mindennap, minden órában). Az egyetlen probléma, hogy amilyen gyorsan felvillan az érdeklődésed valaki iránt, olyan gyorsan el is illan – ha úgy érzed, mégsem ő a legjobb partner számodra, így járt.

Aki passzolhat hozzád: Mérleg, Vízöntő, Nyilas

Kos – aki meghív vacsorázni, de te fizetsz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

aries memes ♈ (@ariesalwayss) által megosztott bejegyzés

Született vezető vagy, aki ragaszkodik a kezdeményező szerephez. Mondjuk, amúgy sem vagy egy nagy flörtölő, jobban kedveled, ha hamar a lényegre tértek (és itt most a szexre célzok, igen). A nagy gesztusokat is szereted, az a típus vagy, aki szerint egy drága étteremmel nem lehet mellélőni, de fizetni nem mindig szeretsz, ennyire azért nem vagy kezdeményező. Kifejezetten utálod, ha megváratnak (nemcsak étteremben, hanem egyébként is). Egy szerelem vége után sem vársz sokat – képes vagy szinte azonnal beleszeretni valaki másba, és teljes figyelmeddel felé fordulni.

Ez nem azt jelenti, hogy az érzelmeid nem komolyak, csak azt, hogy gyorsan változnak. 

Ezt az exeidnek is mondom, biztos elhiszik.

Aki passzolhat hozzád: Nyilas, Ikrek, Mérleg

Rák – aki levigasztalja rólad a ruhát

Kedvenc flörtölési stratégiád a hallgatás: a te válladon a legjobb sírni, és ezzel néha visszaélsz. A szerelmi bánatban szenvedőt alaposan megvigasztalod (lehetőleg ruha nélkül). Egy igazi biztonságot nyújtó kőszikla vagy, aki ritkán billen ki az általános békéjéből. Kivéve

évente egyszer: akkor mindenkinek leordítod a fejét minden apró sérelemért, amit az elmúlt egy évben alaposan elraktároztál a fejedben, de nem mondtál el. Imádnivaló.

Nagyon szeretsz vásárolni és ajándékozni, mondjuk, magadat is eléggé szereted, ezért gyakran megleped a kedvenc emberedet is (aki addig a pillanatig te vagy, amíg nem születik gyereked). De néha a szerelmednek is csurran-cseppen némi ajándék. A legjobban akkor érzed magad, ha minden szeretted ott van körülötted, és teljes figyelmével feléd fordul. Te vagy az, aki örömmel bevezeti a telefonmentes étkezést, mert utálod, ha a családtagok nem függnek rajtad csillogó tekintettel, hanem az Instát pörgetik, amikor a legjobb sztoridban vagy.

Ha Rák a párod, egy dologra vigyázz: minden apró részletre figyel, ha más hangszínnel szólsz hozzá, azt is észreveszi. Szóval ne szólj más hangszínnel, ha nem akarod, hogy ezen agyaljon három napig.

Aki passzolhat hozzád: Skorpió, Halak, Szűz

Bika – aki ész nélkül lerohan

Neked senki ne jöjjön költészettel meg túlzottan elvont flörtölési módszerekkel, mert észre sem veszed. És ha valakivel te kezdesz ki, az is egy olyan tipik bikaviadalos rárohanás, nem finom közeledés. A vörös posztó sincs ellenedre, ha gyorsan le tudod rántani. A szenvedélyes szex mellett az ajándékokat is imádod – kapni. Meg az ágyban is inkább te vagy az, aki kényeztetésre vágysz. Összegezve: nem te vagy a világ legfigyelmesebb embere, de ezt szenvedéllyel igyekszel kipótolni. Már ha igyekszel, mert gyakori nálad az is, hogy csak nagy kegyesen hagyod, hogy imádjanak. Emellett meglehetősen sértődős vagy, minden hülyeségen megbántódsz, és olyankor rosszul színészkedve igyekszel úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Sosem jön be.

Aki passzolhat hozzád: Bak, Szűz, Rák

Szűz – akiről sosem tudod meg, hogy érdekled

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Virgo Memes (@virgomemes_) által megosztott bejegyzés

Bár a szüzek általában az összes szerelmi horoszkópban érzelemmentes, szarkasztikus és mindent megtervező jegyként szerepelnek, ezt az óriási tévhitet szeretném eloszlatni. Lehet, hogy a Szűznek a flörtölési stratégiája nem minden jegy számára egyértelmű, de igenis létezik. Egy parázs vita jobban feltüzeli őket, mint a koktélcseresznye nyalogatása, ez tény, de azért nem baj. Jó, jó, ha Szűz vagy (mint én),

valószínűleg igyekszel amennyire csak lehet, elrejteni (a te szavad járásával „kezelni”) az érzelmeidet, ami néha annyira jól sikerül, hogy életed szerelme sem tudja meg, hogy az érdeklődés kölcsönös.

Aki egy Szűzbe szeretett bele, az már azt is a szerelem csodás megnyilvánulásának tekintheti, ha a szerelme egy fokkal kevésbé undok vele, mint mindenki mással.

Aki passzolhat hozzád: Skorpió, Bika, Rák 

Skorpió – aki szinte senkit nem szeret, de őket legalább örökké

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Scorpio♏ (@scorpiomemes) által megosztott bejegyzés

Hát, te tényleg nem vagy azt a flörtölős típus, téged rohadtul nem érdekelnek a felületes beszélgetések meg a jól hangzó szóvirágok. Szerencsére van egy csomó olyan megjegyzésed, amitől a világ legflörtölősebb emberének is egy életre elmegy a kedve még attól is, hogy valakire kacér pillantást vessen. A mai a legkevésbé sem a te napod, és erre roppant büszke is vagy. Gratulálok. Szinte senkit nem engedsz a belső körödbe, de ha valakit véletlenül mégis, akkor hiába bizonyul a világ legnagyobb seggfejének, akkor sem kerül ki onnan. Már csak azért sem, mert akkor a saját egykori döntésedet kellene megkérdezőjelezned, azt pedig sosem tennéd. Így a legnagyobb esélyed a magányos életre van, mert még az állatokat sem szereted.

Aki mégis passzolhat hozzád: Halak, Rák, Szűz

Nyilas – aki bármikor nyitott bármire, akkor is, ha nem kellene

Szerinted tanulni elsősorban tapasztalati úton lehet (ezzel magyarázod, hogy egyetlen iskolát sem fejeztél be szinte), úgyhogy te bele is veted magad a tapasztalásba a szerelem terén (ezzel meg azt is elárulod, hogy nem vagy a hűség mintaképe). Te magad hirdeted magadról, hogy szabadság- és kalandvágyó vagy, de hát akkor

inkább járj el sziklát mászni, az ég szerelmére!

Főleg, mert rohadtul megválogatod, hogy komolyabban kivel tervezel, vagy száz feltételnek meg kell felelnie annak, akit beengedsz az életedbe. Aztán képes vagy te magad elrontani az egészet a hűtlenségeddel.

Aki passzolhat hozzád: egy másik Nyilas, Ikrek, Kos

Bak – aki a szerelmet is ötösre megtanulja

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Capricorn Memes (@capricornmemes_) által megosztott bejegyzés

Nincs olyan területe az életnek, ahol te megelégednél a középszerű teljesítménnyel, és ez még az olyan kevésbé tanulható dolgokra is igaz, mint a flört vagy a szerelem. Szóval fontos neked, hogy jól flörtölj, így szorgalmasan gyakorolsz, amíg kellően profinak nem érzed magad (és az elég sokára van). Mivel alapvetően távolságtartó vagy, ezért

a kevésbé szimpatikusaknak csak azt engeded meg, hogy távolról csodáljanak, de ezt igényled is.

Érdekes módon meg is teszik (ki érti az embereket?). Amitől full kikészülsz: azok, akik az egész életüket és a teljes lelküket feltárják neked az első találkozáskor.

Aki passzolhat hozzád: Szűz, egy másik Bak, Skorpió

Vízöntő – aki kreatívabb, mint kellene

Te aztán kreatív vagy, ha flörtölésről van szó. Nem szereted a közhelyes dolgokat, éppen ezért, ha valaki tetszik, akkor te vagy az az idióta, aki óriási pénzeket kifizet egy repülő által húzott üzenetért, vagy felmegy a színpadra hülyét csinálni magából mindenki előtt. Ez aztán a teljesítmény. Szerencsére egy párkapcsolatban azért nem vagy ilyen őrült, de nálad sosem lehet tudni, hogy mikor támad valami Nagy Ötleted, aminek aztán alárendelsz mindent. Mert a praktikus megvalósításban nem vagy akkora spíler, így az általában a párodra marad. Meg a romok eltakarítása a kevésbé sikerült szupertervek után. Ki is írhatnád a homlokodra: „csak erős idegzetűeknek”.

Aki passzolhat hozzád: Ikrek, Mérleg

Halak – aki az exeiről is gondoskodik

Ha flörtről van szó, a könnyedség a jelszavad, imádod sodortatni magad az áramlattal, kevésbé vagy kezdeményező, de ha reagálni kell, akkor gyorsan és lelkesen rácsatlakozol bármilyen huncutságra. Talán egy kicsit túl gyorsan is, mindenféle átgondolás nélkül. Ha szerelemről van szó, akkor más a helyzet, ott előkerül az otthonteremtő része a személyiségednek: különleges képességed van arra, hogy a párod melletted otthonosan és komfortosan érezze magát, bárhol is vagytok. Ez csodás lenne… ha nem terjesztenéd ki az exeidre is. Így

te vagy az, aki mellékesen közli a párjával, hogy az exe beugrik… és marad egy hónapra.

És csodálkozik, hogy mi ezzel a baj.

Aki passzolhat hozzád: Skorpió, Rák

Na, akkor flörtöljetek meg szeressétek egymást a tanácsaimnak megfelelően. 

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images/RyanJLane

Tóth Flóra