Nyáry Luca felejthetetlen tánca

„Számtalan varázslatos képem született már magamról, de talán ez a legjobb – írja Luca a pályázatában, hogy miért ő érdemelné az év elbénázott szelfijének járó címet. – Egy parókához kaptunk a fodrásztól egy bábfejet, és nem bírtam megállni, hogy ne formáljam át magam valami nightmare-fuel borzalommá. Azóta rendszeresen felveszem, és ezzel ijesztgetem a vendégeket meg apukámat.”

Csepelyi Adrienn kortárs képei

Adrienn játékos képei különböző perspektívából születtek. Izgalmas, ahogy játszik a térrel. A fenti képének azt a címet adta: Amikor Tina Turner a nyelvével exponál. Már a címadás is rejtélyes és mély, elgondolkodtató. A művelt angol annyit mondana rá: „So deep, dude… so deep.”

A következő képe pedig végképp elgondolkodtató, amiről csak annyit mondott: „Ilyen az, amikor Annával kiállításon dolgozunk, és találunk egy nagyítót.” 

Én azt mondom, mindkét képnek a Ludwigban a helye! 

Dián Dóri, a szociofotós

Dóri a húszas korosztály képviselőjeként megmutatja, milyen a Z generációsok titkos élete. Három szóban összefoglalva: macskák, csillogás, macskák. 

„Én nem igazán szoktam szelfizni, csak akkor, ha valami látványos helyre megyek, ami mostanság, ugye, nem történt meg. De általában akkor is frissiben törlöm az elfuserált képeket. Inkább a macskáról készítek ilyen díjnyertes természetfotókat:

Na, mégis találtam egyet. A szilveszteri buli előtt csekkoltam, hogy nem mászott-e el sehova a szemfestékem.”

És nem mászott el, nem úgy, mint a macska az öléből.

Tóth Flóra: „A fejemet ne nézd!”

„»A fejemet ne nézd!« üzenettel átküldött próbafülkei sorozatom legutolsó darabjával pályázom. Egyébként nem tudok nem hülye fejet vágni a próbafülkében. (A ruhákat azért megvettem.)

Itt pedig kitaláltam, hogy csináljunk közös kacsintós képet. A majdnem öt- és a hat és fél éves gyerekeimnek sikerült abszolválniuk a kacsintást (csak őket nem mutatom meg). Nekem így. Ebből három van. Utána feladtam.”

Kerepeczki Anna „cat lady”

Kerepeczki Anna szintén a macska kontentben pályázott, autentikus „miközben ő meme-ként” tálalva a posztját: 

„Szeretnék egy kedves szelfit a macskámmal, de ő csak reméli, hogy ha nem mozdul, életben marad.” 

Marossy Kriszta, a szelfikirálynő

Mariska tavaly is nagyot alkotott, idén pedig még azt is sikerült überelnie, méghozzá a férjével együtt. Igazi couple goal képet küldött!

„Életünk képe (Andris külön engedélyével), amikor rájöttem, hogy »szépítő effekt« van a férjem új telefonján. Végül kiderült, hogy rondító. A kutyás koncepció meg ez volt: »Egy nagy frászt maradok nyugton! Mutatom is, gazdám!«”

 

Pásztory Dóri

„Kriszta barátnőmmel szelfikész nézéssel várjuk, hogy elkészüljön az Insta-lájkmágnes csoportkép. Aztán…”

„Itt pedig épp a szelfiarcomon dolgozom elszántan, hogy egyszer végre betörhessek a komoly influenszerek csillogó-villogó világába. Szerintem már mindjárt sikerül!”

Molnár Erika: „De szép vagy, Cili!”

Erika küldött pár képet, amit kizártunk a versenyből, mert nem értette, hogy milyen az az elbénázott szelfi (vagy értette, csak trollkodott), hiszen neki olyan nincs! De! Végül jó fej volt, és küldött a macskájáról, Ciliről egy képet, amin Cili elbénázza a szelfijét. Csak így tovább!

Kégl Ágnes kutyafürdetés

Ági az egyetlen kutyás versenyzőnk a mezőnyben, ő egy izgalmas, játékos kutyafürdetős képpel lepett meg minket – rákontrázva Cilire. Az ő kutyája is szelfizik, miközben fürdetik. Az igen! 

Filákovity Radojka: Nagygenerál macskával

„– Hé, Radojka! Küldesz egy szelfit a pályázatba?”

Radojka: Fogd meg a söröm! 

Ha nektek is lapul a telefonotokon elbénázott szelfi, küldjétek el nekünk, már csak azért is, hogy mi is jól érezzük magunkat!

Szőcs Lilla