1. Télen falat mászni? Simán! – Gravity Boulder Bar

#love #photosession #gravityboulder #bouldergym #bouldering #climbing #mammutshoppingmall #ujjero

Tóth Dominika kollégánk egyik legjobb téli randiélménye egy falmászás volt. Igen, jól hallottátok, falat mászni vitte őt a partnere. Ami azért lássuk be, elég magas labda: milyen lehet az, ha már az első randin falra mászol a másiktól? Dominika nálam persze kifinomultabb hölgy, a humora is jobb, ilyenekkel nem viccelne, sőt nagyon jó első randis programnak találta! Én pedig akkor már az újonnan megnyílt Gravity Boulder Bart ajánlanám, ami csak idő kérdése, hogy kultikus hellyé váljon Budapesten. 

2. Ha izgalmas koris helyszínre vágytok: irány a csepeli jégfolyosó

Way to... #iceskateing #ice #skating #skateing #iceskating #winterwonderland #beautifullights #christmastime #winteriscoming #finallychristmas #finallyitschristmas #sport#trees #treemagic #tree_magic #winter #hungary #hungaryiceskating #csepel #budapest #jégfolyosó

A koripálya idén sem kopott ki a divatból, sőt, amint látni fogjátok unortodox randilistánkon, egészen kreatív nemzet vagyunk jeges programok terén. Ezt még az a fajta cinikus randipartner is bírni fogja, aki nem győzi hangoztatni, hogy a korcsolyázás amolyan „úri mulatság”. A csepeli Szent Imre téri műjégpálya különlegessége, hogy egy 150 méter hosszú és két és fél méter széles jégfolyosóba torkollik, ahol kesze-kusza kanyargós kivilágított folyosón lehet végigcsúszni. Éljen a leleményesség!

3. Szentesi ajánlja: főzzetek együtt!

@szentesieva már megfőzte az indiai fekete lencséjét. Ti mivel készültök holnapra? #thingswelove #dolgokamiketszeretünk #292 #WithGalaxy #GalaxyS9 #reklam

Szentesi Éva szerint nincs annál szexibb, mint amikor otthon főz neked a randipartnered valami finomat. Vitathatatlan! Egy baj van, ha nem tud főzni. Erre is akad megoldás, vár a Chefparade főzőiskola, ahol egyszerűen, gyorsan, pár lépésben ínycsiklandó recepteket készíthettek el közösen. Szakavatott séfek irányításával egyszerűen nem tudjátok elrontani az ételt, és ez baromi jó élményt nyújthat mindkettőtöknek. Csak ajánlani tudom!

4. A kutyasétáltatás pszichológiája

Végre havazik! #doodlepuppy #beautydog #kutya #puppylove #puppy #dog #dogsofinstagram #doggy #puppylove🐶 #kiskutyam #szepseg #mik #kutyus #kutyabarat #coffee #puppyoftheday #instadog #littlepuppy #dailydog #dailypuppy #dogsmile #sleep #sleepypup #iloveyou #kukactestu #snow #letitsnow #proud #soproud#5mo#snow

Kurucz Adri kolléga – a háziállat-kedvelőkre gondolva – tökéletes első randis programnak egy közös kutyasétáltatást ajánl. „A kutya mindenkit összehoz. Ha kutyás vagy, ő meg utálja a blökiket, akkor nem fog működni a kapcsolat.

Sok mindent le lehet szűrni abból, ahogy valaki az állatokkal bánik. Veled is úgy fog. Tényleg.”

– állítja Adri. Ezt én a párnámra is kinyomtatnám, akkora igazság. Már csak az érdekelne, hogy mit csináljanak a macskások?!

5. Le a ruhát, elő a Christmas bodyt – irány a termálfürdő!

Time to soak those frozen bodies ⛄️

„Engem hívtak már télen a Lukács fürdőbe randizni. Nagyon menőnek tartottam, hogy a faszi már a második randin fürdőruhában szeretett volna velem randevúzni, úgy, hogy ő is elég nagy foodie volt” – meséli Fiala Borcsa. Mi az önazonosság jegyében azt valljuk, hogy nincs mit szégyellni, itt az ideje „karácsonytestet” villantani! Erre pedig bármelyik klasszikus budapesti termálfürdő tökéletes választás, de ha egyet kéne kiemelnünk az összes közül, akkor az a Lukács lenne!

6. Télből a nyárba – irány a Pálmaház!

#tropicalparadise in the heart of #concretejungle 🏜

Tippelj, hol van a város legmelegebb pontja télen! – tette fel nekem a kérdést Fiala Borcsa. „A Szemlő-hegyi barlangban biztosan melegebb van, mint most az utcákon” – válaszolta meg maga a kérdést. De még annál is jobb a klíma a Fővárosi Állat- és Növénykertben, méghozzá a Pálmaházban. Ha szeretnél kicsit elmenekülni a fagyos télből, de nincs pénzed a Maldív-szigetekre, akkor is kellemesen egzotikus hangulatba csöppenhetsz a Pálmaházban. Szerencsére télen is nyitva áll, így nem kell a moziba menekülnötök egyből. Persze annak is megvan a maga romantikája (nem vagyok én moziellenes). Ha igazán szeretnéd levenni a másikat a lábáról, akkor ennél jobb helyet keresve sem találhatsz.

7. Mozduljatok ki a komfortzónátokból a Momentán társulattal

Momentán Társulat #15years #happybirthday

Pásztory Dóri a férjével, Mártonnal első randis program gyanánt egy improvizációs estre ment. Azon belül is egy pszichológiai előadáson, a Fröccsön voltak, aminek az volt a témája, hogy „Miért nehéz párt találni 30 felett?” Bátor választás, mi? Hát, ha valahol, akkor itt minden kiderül a másikról elsőre. Dóri többévnyi házasság távlatából is úgy értékelte, hogy elég menő volt Mártontól ez a helyszínválasztás – úgyhogy srácok, így kell egy lányt levenni a lábáról, és aztán elvenni feleségül!

8. Trambulinpark felnőtteknek – Helló, Cyberjump!

Back to childhood 😁👧 #childhood #jump #jumping #saltar #runnergirl #runner #spartan #represent #cyberjump #mik #weekend #smile #mik #hungariangirl #energy #morethanahobby #friends #aroo

Ha mindketten nagyra nőtt gyerekek vagytok, és szeretnétek egy igazán aktív randiprogramot, akkor a legjobb hely számotokra a trambulinpark – javasolja Tóth Flóra. A Cyberjump gyakorlatilag minden, kilencvenes években felnőtt kölyök álma: szivacsmedence fölött egyensúlyozva kötéltáncolhatsz, kosarazhatsz trambulinpályán, dodgeballozhatsz (klasszikus kidobós játék trambulinra fejlesztett változata – a szerk.), és különböző ügyességi pályákon próbálhatod ki magad, mintha egy igazi vetélkedőben lennél.

9. Intermezzo Rooftop Terrace, avagy gőzgombóc a város felett

Ready to ice skate over the city? ⛸ We are open on weekdays from 4 pm to 8 pm, on weekends from 2 pm to 8 pm. 😊 ☎️+36301778296

Meg kolbász, forralt bor, korcsolyapálya és gyönyörű látvány a fővárosra. Randi szempontból ezzel a helyszínnel szerintem igazán biztosra mehetsz. Ha mindketten imádjátok a telet, ha szerettek nagyokat sétálni, miután behavazódott a város, akkor irány az Intermezzo Rooftop Terrace! Itt minden van egy helyen, amit a télből szeretni lehet: téli finomságok, csodás panoráma a télben fürdő fővárosra, és még egy koripálya is helyet kapott a teraszon. Ha nincs otthon korcsolyád, akkor se bánkódj, mert bérlésre is van lehetőség.

Szőcs Lilla