Fiala Borcsa

Fiala le sem tagadhatná, hogy ez az ő táskája. Csodásan önazonos, ahogyan a fokhagymahéj, a gyűrött zsepi, az édes-savanyú szósz és a petrezselyem találkozik az uzsonnára szánt almával. Mióta szétszívattuk az instant pho levesével, jól láthatóan azóta sem főzte meg, hanem a táskája legmélyére rejtette. Úgy érzem, jól fog az még jönni, hiszen ha egy fegyver előkerül egy sztoriban annak, ugye, el kell sülnie... vagy főnie.  

Zimre Zsuzsa „aka” Pomázi Vajna Tímea

Zsuzsa a mi kuponkirálynőnk, és legtudatosabban élő WMN-ünk. Kuponkártyákkal, számlakivonattal és megható kutyás könyvvel készül a mindennapokra. Zimre starterpack alapkelléke mindezen felül egy kis macskás szütyő, amit annak idején még az anyukája az Igazgyöngy alapítvány szociális szervezetétől vásárolt, hogy nehéz sorsú gyerekeket támogassanak az árával. 

Gyárfás Dorka

Az itt látható tárgyakból világosan kiderül, hogy Dorka a WMN „kulturális- és művészeti osztályának” oszlopos tagja: szuper dizájnos zsebkendőtől kezdve old school rágótartó fémdobozon át a telefontokjáig, minden-minden csodaszép. Ha valakivel elcserélném a táskáját, az tuti, hogy ő lenne, (vagy a Fialáé, mert abban meg mindig van valami harapnivaló). 

Gyurkó Szilvi

A WMN gyermekjogi szakértőjének táskája csupa szín és izgalom. Ha nem alapítványában, a Hintalovonban van épp, akkor nálunk bréjnsztormingol reggelente, amihez stílszerűen egy nőciket ábrázoló jegyzettömbbe körmöl. 

Szentesi Éva

A díva táskájában mindig helye van a vörös rúzsnak, Tom Ford parfümnek, egy – az embereknek beszólogatós – jegyzetfüzetnek... és persze egy jó könyvnek. Ha épp nem Péterfy-Novákot olvas, akkor egészen nyilvánvalóan Péné férjét, Péterfy Gergelyt. 

Szőcs Lilla

Szeretek a városban mászkálva színes képeslapokat, szórólapokat eltenni, aztán ha van rá időm, csinálok belőlük valamit. Az én starterpackom kihagyhatatlan kelléke a laptop, fülhallgató, kétféle rúzs; egy erős színű, ha valahol meg kell jelenni, és egy természetes nude, csak úgy, a hétköznapokra. Mivel egész nap rohangálok, és messze lakom a várostól, ez az én hurcibatyum. 

Kárpáti Judit

Juci táskája megjeleníti a post-it nő mintaképét. A kézzel írt emlékeztetők romantikája elevenedik meg táskájában közvetlenül az ajánlott postai utalvány, egy neki címzett levél, és egy tépett BKV-jegy mellett. Menten eldobom tőle az okostelefonomat!

DTK

„Jé, egy hajgumi is van nálam... – mondta DTK közvetlenül azután, hogy megtalált egy rég elveszett kabátgombot a táskája legmélyén. DTK a starterpack alapelemei mellett, (mint a VW kulcs és a vazelin-es kézkrém) egy dögös napszemcsit, egy laptopot és az Elviszlek háttérjegyzeteit tartja, csupa olyan dolgot, amit egy modern főni táskája rejt. 

És a ti táskátok mit rejt? 

Szőcs Lilla

 A képek a szerző tulajdonában vannak