1. Szex az asztalon 

Pornó
A felnőttfilmek kedvelt kliséje, amikor a főnök hanyatt löki Micikét az asztalon, és megdugja. Vagy valami hasonlót művel vele, miközben Micike feltűrt szoknyája izgatóan ráncolódik a derekán, és már az első pillanattól kéjes nyögdécselése veri fel az iroda csendjét.  

Valóság
Ezzel szemben a valóságban az asztalon mindig, mindenféle csetresz van, ami biztosan a hátadban fog landolni, amint lehanyatlasz. Rossz esetben a homorítástól a hexenschusszod is beáll, és a kéjes nyögések helyett az életedért küzdesz, és reméled, hogy mindjárt vége, mert az asztal széle a combodba vág, a fejed pedig minden egyes mozdulatnál koppan az asztalon. Aztán mászhatsz le, mint a hátára fordított büdösbogár, miközben a pasi már rég egy széken ülve fújtat. 

2. Szexi vetkőzés

Pornó
A jelenetek kihagyhatatlan része a szexi vetkőzés, legyen szó nőről vagy férfiról. A pasi úgy rántja le magáról a favágóinget/feszülős pólót, mintha világ életében chippendale-fiúként kereste volna a kenyerét, a nadrág is úgy esik le róla, ahogyan esnie kell, majd egy laza, de férfias mozdulattal megszabadul az alsógatyájától, és kezdődik az akció. 

Valóság
Ehhez képest: jelentkezzen az, akinek a pasija őrjítően szexin vetkőzik, laza mozdulatokkal hányja le magáról a textilt, és sosem áll zokniban a hálóban. Persze nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy csak a pasik vetkőznek bénán, a nők nagy része – köztük természetesen én is – ugyanilyen módon próbálja magáról lerángatni a ruhát, és bár kétségkívül meggyőző, ahogyan a filmekben kinyílik a melltartó, nekem 25 éves rutinnal sem megy mindig egy mozdulattal. És igen, zokniban szobrozni egyáltalán nem szexi, főleg ha a zokni gumija belevág a lábadba. 

3. Jön a kertész

Pornó
A filmek kedvelt jelenete a kertész megjelenése a MILF udvarán, aki teljesen érthető módon csipkés tangában és mell alá érő pólóban vágja a rózsát, szedegeti a gazt vagy csinál bármi, kertészkedésnek álcázott tevékenységet. A megfelelő pillanatban aztán megérkezik a kertész, a medencetisztító vagy a fűnyíró fiú, aki a nagy melegre való tekintettel radiátorhasát mutogatva félmeztelenül kerül elő, jó esetben egy kalappal a fején, és mélyen a nő szemébe néz. A történet innen elég szokványos, szopás itt, nyalás ott, dugás, snitt vége, nappali – nagytotál. 

Valóság
Ezzel szemben a pőre valóság az, hogy nincs nő, aki a kertben egy szál tangában vágná a virágot, aprítaná a lehullott faágakat vagy nyírná a füvet, miközben a melltartó nélküli mellén néha megrezzen a trikó. Vagy, ha van, elég hülye, mert az tuti, hogy tele lesz karcolásokkal és foltokkal, illetve a fű nem lesz rendesen levágva, sem pedig a rózsa megmetszve. Ráadásul a kertésznek sincs radiátorhasa, bár hasa van, de attól nem ájul el senki. Feszes farmer helyett katonai gyakorlóban tolja, a keze kérges, és maximum az izgatja fel, ha túlnőtt az aranyeső... vagy nem tud elég mélyre ásni, hogy a télálló bambusz elkanászodott szaporulatát kiszedje. 

4. Homokos tengerpart 

Pornó
Naplemente, nő, férfi, kéz a kézben, andalgás cipő nélkül, feltűrt gatyaszárral, hosszú, fehér szoknya, hullámok – a romantika kimaxolva. Lassú smár, eközben a nap búcsút int, a homokra hanyatlanak, és mélyen egymás szemébe nézve szeretkeznek. Aha.

Valóság
Ha valaki csak egyszer is megpróbált bármit csinálni a homokban, pontosan tudja, hogy nagyjából tizenkét másodperc múlva érezheti úgy, hogy minden testnyílása tele lett az apró szemcsékkel, és mindent csinálna inkább, mint szexelne. Persze, ha az ember van felül, akkor csak a térde fog szétmenni, de sok mindent fel lehet áldozni a romantika oltárán. 

5. Irány az istálló!

Pornó
A nyolcvanas évek pornófilmtörténetének kiemelkedő művei foglalkoznak az istállóban történő mindenféle aktusokkal, a dirndlis, nagymellű lányok szoknyájukat felhajtva adják át magukat az élvezeteknek, és az istállófiúnak vagy a földesúrnak. 

Valóság
Ehhez képest az istállók tele vannak állatokkal, de ha nem is egy marha vagy ló mellett jönne ránk a dughatnék, a legyek száma konvergál az ötmillióhoz. Kivéve, ha tél van, de télen istállóban dugni a perverzió melegágya. Vissza a csodás tavaszi istállókhoz, és a szalmához, amire lehanyatlunk. A szalma pont olyan, mint a homok, csak még szúr is. Biztosan tele lesz vele mindenünk – a hajunktól a seggünkig – miközben a marhák mellettünk kérődznek, szarnak vagy valamilyen hasonlóan magasröptű dolgot művelnek. Ami egy istállóban reálisan élvezhető, az egy laza petting vagy szopás, bár gyakorlott lovas olvasóink biztosan több tapasztalatot szereztek a témában. 

Mi hát a tanulság? Hát, először is az, hogy nézzen mindenki úgy és azt, amit csak akar. De jó, ha az ember számít rá, hogy a pornófilmek illúziója gyorsan megszűnik, ha valaki a saját életében próbálja meg abszolválni az ott látottakat. Jó esetben röhögésbe fullad a dolog, rossz esetben pedig jön a frusztráció. 

Zimre Zsuzsa

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Ground Picture