1. 

Én (idegesen): – Az összes barátom házasodik.

Nagyi: – Igen? Az enyémek pedig a halálukon vannak.

 

Csodásan nézel ki Helen, úgy sajnálom, hogy tavaly nem tudtam ott lenni a temetéseden. (forrás: giphy.com)

Te is csinos vagy. Ki öltöztetett? A Nagy Gazdasági Világválság? (forrás: giphy)

2.

Ötéves korom óta zongorázom. Amikor először játszottam kicsiként a család előtt, mindenki tapsolt, kivéve mami, majd hozzáfűzte: „Én csak akkor tapsolok, ha tényleg jó.”

3.

Én: – Olyan forróság van itt bent.

Mami: – El kéne végre kezdened templomba járni, mert a pokolban még nagyobb a forróság.

4.

Amikor az öcsém coming-outolt mamókának, ő közönyösen csak ennyit válaszolt: „Én már az elején megmondtam, hogy a lányok nem fognak szeretni téged.”

(forrás: wifflegif.com)

5.

Festettem a körmöm, amikor egyszer csak áthajolt a vállam fölött a nagymamám, és azt mondta: „Ez egy igazán szép árnyalata a kurvás vörösnek” – majd tovább sétált.

6.

Elvittem a barátomat bemutatni a nagymamámnak. A nagyi pedig ezzel a szöveggel mutatkozott be: „Szóval te vagy Ben... Hallom, szereted a testes csajokat.”

(forrás: giphy.com)

7.

Egyszer beszélgetés közben kitértem arra, hogy a macskám (angolul pussy, ami puncit is jelent) néha hogyan alszik el a lábaim között. Mire leoltott: „Látod, fiam, sosem fogsz ennél közelebb kerülni egy puncihoz.”

8.

Miután hazamentem egy orrpiercinggel, a nagymamám végignézett rajtam, és azt mondta: „Nos, te voltál a kedvenc unokám. Mindezidáig.”

9.

Amikor az idősebbik nővérem hajadon szingliként teherbe esett, rám nézett a nagyi, és azt mondta: „Pedig mind azt gondoltuk, hogy te fogod így végezni.”

(forrás: giphy.com)

10.

Egyszer kaptam nagyanyámtól egy karácsonyi képeslapot, amit így fejezett be: „Talán jövőre sikerül büszkévé tenned bennünket.”

11. 

Fogta az egyik gyerekkori fotómat, és azt mondta „Látod, ezzel szoktam a patkányokat elkergetni a háztól.”

12.

Nagyi: – Tyű, de csinos vagy, ledobtál pár kilót?

Én: – Öhm, nem nagyi, nem hiszem.

Nagyi: – Ó, bocs, már megint összekevertelek a nővéreddel.

13.

Amikor elsős voltam az egyetemen, a nagyim küldött nekem a koleszba egy csomag sütit otthonról, és azt írta a levélbe: „Csak, hogy tudd, mennyit gondolok rád, tettem egy kis csilipaprikát a sütibe, nehogy a végén még elhízz nekem.”

14.

Hétévesen űrhajós akartam lenni. Le is rajzoltam, ahogy egy űrhajós a Holdon lépked, majd lelkesen megmutattam a nagyinak, mire ő teljes közönnyel szívott egy mély slukkot a cigijéből, kifújta, és csak annyit mondott „Nos, ez egy kibaszott nagy hülyeség.”

(forrás:Buzzfeed)

Forrás: ITT.

Szőcs Lilla

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Unsplash/RepentAnd SeekChristJesus