-

Atombombaként robbant a hír a kicsi szívem kihalt, sivár, egy csepp szerelemre olyan nagyon szomjazó mezején. Angelina Jolie elhagyja Brad Pittet. Halljátok? ANGELINA JOLIE ELHAGYJA BRAD PITTET! Picsába, de jó (bocsánat, a gyerekeket természetesen nagyon sajnálom)! Eljött végre az én időm! Mert én bizony a világ összes asszonyával harcba szállok szívem nem is annyira eltitkolt szerelméért, de Jolie-val soha. Jolie-tól még én is félek. És mivel (mint tudjátok) A szenvedélyek viharában óta full szerelmes vagyok ebbe a szép szőke férfiúba, most elmondom nektek, mi volt az első tíz dolog, ami átsuhant az agyamon e csodás hír hallatán. Miután szívszélhűdést kaptam... és összekapartam magam a... izé... hamvaimból.

1.

Te atyaég! Van Isten!

2.

Szegény, vajon most hogy érzi magát? Szüksége van netán vigaszra? Sír? Egyedül akar lenni? Vagy társaságra vágyik? Bőghet a vállamon, leszek annyira jó fej, hogy odaugrom, ahol most van, és nyugodtan öntse ki nekem a lelkét… Nincs annál rosszabb, mint amikor egyedül kell itatni az egereket. Én már csak tudom.

3.

Végre egy férfi, aki nem azzal fog zaklatni a harmadik randin, hogy hány gyereket szeretnék, és mikor akarok már szülni.

4.

Azonnal felvehetjük viszont a CSOK-ot. Ennyi gyerekre hány millát adnak?

5.

Mivel húsz évvel fiatalabb vagyok Bradnél, Jolie biztos kikészül majd, de hát mindegy, izé, ő hagyta el. (Állítólag.)

6.

Mindig is egy olyan férfira vágytam, aki szabadságot hagy, leköti a munkája, és vannak gyerekei. Ét voilá!

7.

Aniston most tutira pezsgőt bontott. Megértem.

8.

Ennek az embernek még magyaráznom se kell, mi történt velem, nem fog frászt kapni a hegemtől, nem lesz rosszul attól a szótól, hogy rák. Végre! Mert Brad érzékeny, toleráns, megértő, gyengéd, hosszú hajú... szőke... izmos... hosszú hajú... szőke... izmos... szőke...

9.

De jó lesz, együtt nézhetjük majd a Tróját, ha megint ismétlik az AXN-en!

10.

Azonnal rá kell szoknom a cigire. EZÉRT!

Csak egy gond van.

Még, hangsúlyozom, MÉG nem tudja, hogy Szentesi Éva a világon van. De gyerekek, ami késik, nem múlik! És tudjátok, hisz ismertek, hogy nem ismerek lehetetlent.

U.i.: Kérem, csak az fűzzön kommentárt ehhez a halálosan komoly szemelvényhez, akinek van fogalma ERRŐL a dologról.

Kiemelt képünk forrása: UIP-Duna Film