Hello, WMN!
Hello, WMN!

„Amíg a tanórán »játszó« gyerekeket nem lehetőségnek, hanem fegyelmezési feladatnak tekintjük, addig a kreativitásukat gátoljuk” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.11.04. – DD

A fantasztikus Sakkpalota-módszer röviden és leegyszerűsítve: játékos kreativitás- és készségfejlesztés az iskolában. Íme, a módszer alkotója és fejlesztője, Őryné Gombás Csilla, és válaszai az utolsó kör bemelegítő kérdésre a szombati Hello, WMN! előtt:

„Sok még a tennivaló a nők helyzetének javításával kapcsolatban” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.11.01. – DD

November 6-án újra jelentkezünk egy szuper Hello, WMN! videós beszélgetéssel, de addig is olvassátok el Kondorosi Éva válaszait a bemelegítő kérdésekre:

„A begyöpösödött társadalmi elvárások sugallják, hogy van, ami a lányoknak való, és van, ami nem” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.10.29. – DD

Újra lesz végre Hello, WMN! November 6-án, rendhagyó módon a YouTube-csatornánkon láthatjátok majd. Ahogy már megszokhattátok, a beszélgetés előtt bemelegítő körkérdéseket teszünk fel a vendégeinknek. Nincs ez másképp most sem, elsőként Tapasztó Orsolya fizikus, a népszerű @nemakarokbeleszólni oldal egyik alapítója válaszol.

„Ha nem segítünk egymáson, végünk van!” – Hello, WMN! krízisből merített erőről és az újranyitás lélektanáról

Hello, WMN! – 2021.07.14. – SzAE

A Hello, WMN! rendhagyó beszélgetése segít fejben lomtalanítani, kiszórni a felhalmozódott feszültséget és szorongást, rendszerezni a hasznos tapasztalásokat, perspektívát váltani, és akár erőt meríteni ahhoz, ami ránk vár(hat) a következő hónapokban. Most van egy szusszanásnyi szünet, amikor fellélegezhetünk, feldolgozhatunk, felkészülhetünk – tartsatok velünk!

Szembe kell nézni végre a pusztítással, és vállalni a felelősséget érte! – Hello, WMN! beszámoló

Hello, WMN! – 2021.04.01. – MK

Egy képzeletbeli tízes skálán mekkora a baj? Mit tehetünk a bolygónk megmentéséért? Merre van az előre? Egy rendhagyó Hello, WMN! beszélgetésünk volt, íme, az összefoglaló:

„Minél többet veszünk el a bolygónkból, annál védtelenebbé tesszük magunkat” – Egy rendhagyó helyzet rendhagyó Hello, WMN!-beszélgetése (videó)

Hello, WMN! – 2021.03.27. – MK

Végre újra együtt, de másként. Tartsatok velünk rendhagyó Hello, WMN!-estünkön – ezúttal a YouTube-csatornánkon!

„Azzal, hogy a haszonállatokra ráaggattuk a haszon szót, egyszerű, eladandó árucikké változtattuk őket” – Hello, WMN! – Bemelegítés

Hello, WMN! – 2021.03.25. – MK

Holnapután újra Hello, WMN! Kicsit máshogy, de újra együtt lehetünk a YouTube-csatornánkon! Most Puskás Petivel készítjük elő a témát.

„Igyekezzünk helyben megtermelni, amit lehet” – Hello, WMN! – Bemelegítés Ördög Nórával

Hello, WMN! – 2021.03.22. – MK

Március 27-én újra Hello, WMN!-est! Ugye már beírtad a naptáradba? Igen, tényleg lesz… csak kicsit másként. Íme, egy kis előzetes Ördög Nórával:

< 1 2 3 4 5 6 7 >