Hello, WMN!
Hello, WMN!

„Az igazán mély szorongásainkhoz, fájdalmainkhoz, veszteségeinkhez nem megyünk közel” – Hello, WMN! a kríziskezelésről (beszámoló)

Hello, WMN! – 2022.04.28. – SzAE

Harcolsz vagy menekülsz? A legutóbbi Hello, WMN! -estünkön Orvos-Tóth Noémitől többek közt megtudhattuk, hogy van egy harmadik út is, sőt, azt is, kikhez hasonlítja Szinetár Dóra az arctalan kommentelőket, arról nem is beszélve, hogy kiderült, Szentesi hogyan teszi helyre az elszabadult Kajdi Csabát. Olvassátok el a beszámolót!

„Mintha tisztítótűzben lennénk” – Születésnapi Hello, WMN! kiégésről, túlélésről és önismeretről (videó)

Hello, WMN! – 2022.03.26. – SzAE

Ilyen volt a Hello, WMN! két év után először közönség előtt, a hetedik születésnapunkon, nőnapon. Aki nem tudott velünk lenni ezen a különleges estén, most pótolhatja az élményt, mert olyan meglepő fordulatok történtek a színpadon, hogy aki ott volt, sosem felejti el ezt a beszélgetést.

„Meg kellene próbálnunk embernek maradni!” – Születésnapi Hello, WMN! a kiégésről újra élőben (beszámoló)

Hello, WMN! – 2022.03.10. – DD

Két év kihagyás után újra közönség előtt tarthattunk Hello, WMN! kerekasztal-beszélgetést. Kiégésről, túlélésről, önismeretről, határhúzásról és testi-lelki méregtelenítésről beszélgetett Gyárfás Dorka a vendégeinkkel. Az estéről a beszámolót itt olvashatjátok:

„Vannak sorsfordító események, emberek az életünkben” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.03.07. – SzAE

Holnap végre újra közönség előtt a Hello, WMN! Az utolsó bemelegítő kérdezz-felelek következik, ezúttal Oroszlán Szonjával!

„Mindig van egy új akadály, amit le kell győzni” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.03.05. – SzAE

Amikor azon gondolkodtunk, kik legyenek a vendégeink, Zacher Gábor neve tette fel az i-re a pontot, vele éreztük teljesnek ezt a csapatot. A Hello, WMN!-re való bemelegítést most vele folytatjuk.

„Nagyon hiszek abban, hogy minden krízishelyzet lehetőség a fejlődésre” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.03.02. – SzAE

Kiégés, határhúzás, önismeret és túlélés… Erre a márciusi beszélgetésre most mindannyiunknak igazán nagy szükségünk van.

„Minden másodperccel fogy az időm, és nem mindegy, hogy mivel, kivel töltöm” – Hello, WMN! bemelegítés

Hello, WMN! – 2022.02.27. – SzAE

Március 8-án újra Hello, WMN! És végre újra közönség előtt! Mi már alig várjuk! (Még maradt pár jegy, a cikkben találtok linket a jegyfoglaláshoz, ha esetleg kedvet kapnátok.) Bemelegítésként egyik vendégünk, Füredi Júlia pszichológus válaszolt pár kérdésünkre, fogadjátok szeretettel!

Így neveld a (leendő) tudósodat! – Újra Hello, WMN! (videó)

Hello, WMN! – 2021.11.06. – DD

A legújabb Hello, WMN! kerekasztal-beszélgetésünkön arra kerestük a választ három tudós segítségével, hogy a természettudományos és műszaki pályákon miért van még mindig kevesebb nő, mint férfi, és mit tehetnek a szülők és a tanárok azért, hogy több lány kapjon lehetőséget az önmegvalósításra és a karrierépítésre ezeken a területeken. Nézzétek meg a beszélgetést, érdemes!

< 1 2 3 4 5 6 7 >